Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

11:07, 14 lis 2015
Madzenka napisał(a)

Ale ja nic ni zmieniam, odświeżam to co brudne... Na namodzenie nie mam koncepcji. A nerwa mam na wiatry bo mni czeka duzy wydatek - wymiana zaluzji na parterze... W piatek będe znała wycenę...a na razie podniesiona i zwisa zmętnienie z boku, który wyrwało...a ja mam nerwa
W czwartek wymienialiśmy pompę od wody od ogrzewania bo po 5 latach nie pompowała ciepła na gore.....popsuł mi sie okap.... Czarna seria.. Ale po 5 latach to sie chyba zasze wszystko sypie?

u mnie dziś akcja zmywarka ...bajzel na kółkach ...w nocy deszcz był taki że myślalam że mi szyby powybija ...jakby kulami waliło ...wszyscy wstali!

kiedyś oglądałam apartamenty na sky tower ...i po tym deszczu jak sobie pomyślałm jaki tam musi byc huk podczas takiej wichury na 40 czy innym piętrze ...no nie wiem czy to atrakcje dla wszystkich?
agata19762 11:31, 14 lis 2015

Madzenka napisał(a)

Podobno tak jesień będzie aż do stycznia a w lutym już wiosna u mnie będzie
Wygląda na to, że wszystko zwariowało...
ren133 11:49, 14 lis 2015

Madzenka napisał(a)

Ale ja nic ni zmieniam, odświeżam to co brudne... Na namodzenie nie mam koncepcji. A nerwa mam na wiatry bo mni czeka duzy wydatek - wymiana zaluzji na parterze... W piatek będe znała wycenę...a na razie podniesiona i zwisa zmętnienie z boku, który wyrwało...a ja mam nerwa . W nocy o mało mi szyb nie stłukłam, była akcja ratowania domu....
W czwartek wymienialiśmy pompę od wody od ogrzewania bo po 5 latach nie pompowała ciepła na gore.....popsuł mi sie okap.... Czarna seria.. Ale po 5 latach to sie chyba zasze wszystko sypie? I jeszcze musze kilka zamków w meblach kuchennych powymieniać... Bo bezuchwytowe drzwi sie popsuły i teraz sie nie domykają automatycznie. Wiecie jak to wyglada? Wrrr mam nerwa i zakwasy po malowaniu i jodze Ide zatem do roboty bo marudzę....

Marzenko
A ubezpieczenie domu nie obejmuje takich sytuacji jak zniszczenie żaluzji przez wiatr? PZU zwróciło mi osttanio za naprawę zmywarki, w której uszkodził się jakiś czujnik podczas burzy
Sebek 11:51, 14 lis 2015

Madzenka napisał(a)

Malowanie Sebciu? Tak samo jak poprzednio tylko czyto. I spory misz masz meblowy zrobiliśmy. Dodatkow machnęłam sobie na biało orzedpokój bo był brudny a M dzisiaj pomaluje sciane orzy schodach.... A ja jedną sciane w spiżarce.
Dzisiaj układanie wszytskiego i sprzątanie.

W takim razie... powodzenia

Czarnych serii współczuję, zwłaszcza wymiany żaluzji...
Sebek 11:54, 14 lis 2015

eee_taam napisał(a)

kiedyś oglądałam apartamenty na sky tower ...i po tym deszczu jak sobie pomyślałm jaki tam musi byc huk podczas takiej wichury na 40 czy innym piętrze ...no nie wiem czy to atrakcje dla wszystkich?

Wzywasz obsługę i każesz im wyłączyć deszcz, w końcu płaciłas za dźwiękoszczelne szyby
nawigatorka 13:16, 14 lis 2015

Nam mijaja powoli 4 lata i czarna seria sie zaczela-cos w piecu,ekspres, zmywarka...wrrr
malkul 13:21, 14 lis 2015

współczuję ci Madżen tej czarnej serii i tych wydatków to nic miłego i to w sumie spore wydatki pewnie jesteś nieźle wkurzona
Karabela 13:48, 14 lis 2015

U mnie czarna seria po 3 latach... naparawa zmywarki = 3 fachowców, 2 miesiące, 3 koncepcje, 7 stów juz chyba lepiej nową by było
Madzenka 17:18, 14 lis 2015

O czarnej serii już pisać nie będę, trzeb naprawić , no cóż i to są rzeczywiste koszty utrzymania domu, naprawy...

Czy jest obowiązek sprzątania moich liści z posesji sąsiada bo takiego przepisu znaleźć nie mogę ??? Proszę o pomoc w tej sprawie
Madzenka 17:19, 14 lis 2015

W trakcie mycia okien cyknęłam kilka fotek