Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 20:28, 14 lis 2015

Marto jesli jutro nie będzie lało to zrobie im fotke, teraz sa wielkie ale nie stercza, mimo ze je ciachnęłam w sezonie. Wiosna je mocno obetnę moze sie podniosą bo nie che mi sie ich dzielic

Bogdziu nachodzi zimniejszy front, stad te wiatry

Justynko ja tez nigdy z rabat nie sprzątałam ale wiosna wnerwia mnie ta ilosć lisci, ktora sie nie rozłoży....

Ewo sasiadow sie nie wybiera to loteria

Jolu cieszę się ze artykuł wiarygodny
Madzenka 20:34, 14 lis 2015

bleebla napisał(a)
Własnie, już wcześńiej miałam pytać, czy odmładzasz buchahani na wiosnę, czy zostawasz. Moja w tym roku oklapła, w poprzednim ładnie sztywno się trzymała i nie wiem czy to sprawka mszycy, której miałam pełno u jej "stóp", czy jednak ze starości tak się stało.

Widzę, że piątek 13 Ci się przedłużył. Współczuję bardzo.

Moja tez lezy, chyba ze starości Aguś, bo moja mszyc nie miała. Albo trzeba ja podzielic albo obciąć wiosna. Ani jednego ani drugiego wiosna nie zrobiłam. To moze ja obetnę a Ty podzielisz i zobaczymy czy jej pomoze?
bleebla 20:53, 14 lis 2015

Madzenka napisał(a)

Moja tez lezy, chyba ze starości Aguś, bo moja mszyc nie miała. Albo trzeba ja podzielic albo obciąć wiosna. Ani jednego ani drugiego wiosna nie zrobiłam. To moze ja obetnę a Ty podzielisz i zobaczymy czy jej pomoze?

ja obcinałam w tym roku wiosą i nie pomogło
malgorzata_s... 21:16, 14 lis 2015

Może na liście policję trza wezwać i aresztować za nieuprawnione wtargnięcie?
Tak na serio to ludziska troszkę powinni myśleć co wygadują i jak się zachowują.Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać jakie powody do czepiania się potrafią wymyślać. Strat współczuję. Ogród cudnie posprzątany i uroczy jak zwykle Buziam i tulam Marzenko.
Kacha123 21:30, 14 lis 2015

Czarnej serii współczuję
Zdjęcia z góry bardzo fajne - pokazują szerszy kadr i widać jak wszystko u Ciebie zgrane A jaki porządek!
Nallar 22:04, 14 lis 2015

kodeks cywilny
Art.*148.*Owoce spadłe z drzewa lub krzewu na grunt sąsiedni stanowią jego pożytki. Przepisu tego nie stosuje się, gdy grunt sąsiedni jest przeznaczony na użytek publiczny.
Więc skoro owoce to chyba liście też.
Już kiedyś u kogoś pisałam, że gdyby z Twojego drzewa spadały pomarańczki to dzioba by z pewnością nie darł.
Pozdrawiam, cicha podglądaczka.

Kindzia 15:34, 15 lis 2015

Najgorszy jest zazdrosny sąsiad...z tego się te wszystkie wymyślania biorą, niestety

Marzenko dziękuję, gdybyś jeszcze mi mogła powiedzieć jakiej średnicy dorastają i jakie wysokie mogą być?
polinka 19:01, 15 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Najgorszy jest zazdrosny sąsiad...z tego się te wszystkie wymyślania biorą, niestety

Zgadzam się z Kasią. Myślę, że ten sąsiad jest po prostu zazdrosny o Twój ogród, dom i całokształt.
nicol21 20:02, 15 lis 2015

Ogród zjawiskowy!
Czarnej serii współczuję. A sąsiad....niech spada. Może władze lasu zmusiłby żeby u niego też sprzątały..?!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
malkul 20:04, 15 lis 2015

polinka napisał(a)

Zgadzam się z Kasią. Myślę, że ten sąsiad jest po prostu zazdrosny o Twój ogród, dom i całokształt.

też tak śmiem podejrzewać