Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Prawie - jak ogród

Prawie - jak ogród

Iwk4 14:49, 13 gru 2015

Fajne dekoracje zrobione własnoręcznie. I satysfakcja gwarantowana.
Dobrze, że dzieci się wciągnęły w tą twórczość. Ja mam kilka ozdób dziecięcych, jak wyciągamy z kartoników, to wspominamy, w jakich okolicznościach powstawały...
Np. cekinowe bombki wymyśliłam, jak nie było prądu. Siedziałam z dziećmi przy świecach i wyklejaliśmy małe kulki styropianowe.
Po kilku latach oglądają dumni z siebie, że jeszcze zachowałam pamiątki ze wspólnie spędzonych chwil.
Karol99 15:10, 13 gru 2015

Piękne dekoracje
szemusia 20:49, 18 gru 2015

Iwk4 napisał(a)
Fajne dekoracje zrobione własnoręcznie. I satysfakcja gwarantowana.
Dobrze, że dzieci się wciągnęły w tą twórczość. Ja mam kilka ozdób dziecięcych, jak wyciągamy z kartoników, to wspominamy, w jakich okolicznościach powstawały...
Np. cekinowe bombki wymyśliłam, jak nie było prądu. Siedziałam z dziećmi przy świecach i wyklejaliśmy małe kulki styropianowe.
Po kilku latach oglądają dumni z siebie, że jeszcze zachowałam pamiątki ze wspólnie spędzonych chwil.

Oj, tak - chwile spędzone z dzieciakami - bezcene
Doceniam tym bardziej, że już teraz starszą córkę (gimnazjalistka!) ciężko wyciągnac z pokoju Pocieszam się, że to taki wiek... Ale mam też świadomość, że chwile, gdy razem pichciłyśmy w kuchni, już jednak nie wrócą... Ech, samo życie...
Iwonko, Ty już bardziej doświadczona mama jesteś, to pewnie wiele mogłabyś na ten temat powiedzieć. Widziałam za to, jak synusia w wypieki zaangażowałaś
szemusia 20:50, 18 gru 2015

Karol99 napisał(a)
Piękne dekoracje

Dzięki, Karol
Właśnie wracam od Ciebie - trzymam kciuki za wygraną
szemusia 21:00, 18 gru 2015

W radiu, w drodze do pracy, usłyszałam, że właśnie przed nami najkrótsze 5 dni w roku... I tak sobie myślę - jak też mogę ze wszystkim zdążyć, jak dzień coś koło 7 godzin tylko trwa

Pzdrawiam w przedświątecznej bieganinie i zostawiam stroik, który powstał jedynie dzięki temu, że eM miał wenę twórczą

Kacha123 21:38, 18 gru 2015

U Ciebie cała rodzina twórcza i dobrze Wam to idzie. Pozdrawiam
lojalna_ 18:29, 19 gru 2015

szemusia napisał(a)
W radiu, w drodze do pracy, usłyszałam, że właśnie przed nami najkrótsze 5 dni w roku... I tak sobie myślę - jak też mogę ze wszystkim zdążyć, jak dzień coś koło 7 godzin tylko trwa

Pzdrawiam w przedświątecznej bieganinie i zostawiam stroik, który powstał jedynie dzięki temu, że eM miał wenę twórczą

Pozdrawiam rowniez niebisko pozytywnie .....sliczne))
Agania 19:11, 19 gru 2015

Em zasługuje na gwiazdkę z nieba
pozdrawiam Beatko
Dorota123 20:08, 23 gru 2015

Pozdrawiam świątecznie.
ren133 00:33, 24 gru 2015

Zdrowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
aby kolejny dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, bądźmy dla siebie bardziej serdeczni i patrzmy na to co dobre a nie na to co nas dzieli...