Zbyszku wcześniej miałam kilka kwiatków jednorocznych i to z wcześniej zebranych nasion więc mnie nie kosztowały. Teraz mam inne spojrzenie na ogród oraz konkretny plan. Witam Cię w moim wątku bo chyba tak oficjalnie to jeszcze Cię u mnie nie było. Pozdrawiam serdecznie!
To super że wygrałaś bitwę z mączniakiem. Zapowiadają upały znowu niestety. A co do odwiedzin, to jest tak dużo wątków że nie jestem w stanie zaglądnąć do większości.
Następuje zmiana pokoleniowa, ludziska budują domy, zakładają ogrody a tutaj można podpatrzeć i uzyskać poradę. Niewiele takich dinozaurów jak ja jeszcze się tu udziela. W 2010 roku była nas garstka i każdy wiedział wszystko co się dzieje u pozostałych.
Aniu śliczna ta hortka- ma takie grubaśne kwiatuchy
Co do Twojego spontana- też takiego sobie kiedyś sprawiłam. Dzieci były małe i gapiły sie na te zaczarowane zapachem motyle Pewnej ostrej zimy przemarzł na amen i następnego już nie kupiłam...
Zgodzę się, niemal codziennie powstaje nowy wątek. Ja przeglądam Ogrodowisko od 2,5 roku wiele wątków znam od początku, nawet tej większości się już nie da jak piszesz. Staram się na bieżąco podpatrywać co się dzieje w wątkach w naszej pomorskiej grupie. Najbliżej mnie mieszka Danusia z Ogrodu Danuszy-odsłona 2, poznałam ją osobiście, przypadkiem, bardzo energetyczna ogrodniczka. Sporadycznie teraz pisze.