Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Warmia 08:43, 08 lis 2015

Anusia napisał(a)

No właśnie. Już je zatuczyłam od kilku dni karmię je dwa razy dziennie bo inaczej to będę je toczyła.

Ha, ha dobre
ziele 17:13, 08 lis 2015

Anusia napisał(a)
Marta u nas pogoda jest okropna, mokro nie da się nic robić. Chłopaki czyli e-M z kolegą zaczęli w końcu stawiać murek. Wiosną będę miała nowe miejsce do obsadzenia
Czytałam u Ciebie, że jeszcze czas na zabezpieczenie budleji przed mrozami. Rozumiem, że ścinasz ją dopiero wiosną?

Dziewczyny, jak zabezpieczacie budleję na zimę?
Anusia 19:10, 08 lis 2015

Warmia napisał(a)

Ha, ha dobre

Koty na diecie
Anusia 19:14, 08 lis 2015

ziele napisał(a)

Ja mam ją dopiero pierwszy rok. Zabezpieczę agrowłókniną do wysokości 30-to cm. Podsypię korą robiąc taki kopczyk. Powinno wystarczyć.
Warmia 19:20, 08 lis 2015

ziele napisał(a)

W pierwszym roku po posadzeniu zrobiłam tak jak Ania planuje, bo to młoda roślinka była. Teraz to ogromne krzaczory, więc ciężko by było je owinąć czymkolwiek Podsypuję kory przy korzeniach, żeby powstał kopczyk i tyle. Na wiosnę tnę i to dość mocno, a one mimo tego rosną pod niebo
Warmia 19:22, 08 lis 2015

Anusia napisał(a)

Koty na diecie

To nie zazdroszczę tego miauczenia oznaczającego niezadowolenie , ale trzymam kciuki, żebyś wytrwała.
Anusia 19:26, 08 lis 2015

Warmia napisał(a)

W pierwszym roku po posadzeniu zrobiłam tak jak Ania planuje, bo to młoda roślinka była. Teraz to ogromne krzaczory, więc ciężko by było je owinąć czymkolwiek Podsypuję kory przy korzeniach, żeby powstał kopczyk i tyle. Na wiosnę tnę i to dość mocno, a one mimo tego rosną pod niebo

Moja jest jeszcze młoda ale w przyszłym roku mam taką nadzieję, że ładnie się rozrośnie. Jestem z niej zadowolona. Dokupię jeszcze jedną niech jej towarzyszy
Anusia 19:29, 08 lis 2015

Warmia napisał(a)

To nie zazdroszczę tego miauczenia oznaczającego niezadowolenie , ale trzymam kciuki, żebyś wytrwała.

Jestem twarda Moje cwaniaki potrafią mnie zmiękczyć błagalną minką. Trzymam się dzielnie, powoli odpuszczają
Warmia 19:31, 08 lis 2015

Anusia napisał(a)

Moja jest jeszcze młoda ale w przyszłym roku mam taką nadzieję, że ładnie się rozrośnie. Jestem z niej zadowolona. Dokupię jeszcze jedną niech jej towarzyszy

Też mam dwie posadzone obok siebie i ładni się przenikają. Wygląda to tak jakby była jedna, ale dwukolorowa.
Warmia 19:32, 08 lis 2015

Anusia napisał(a)

Jestem twarda Moje cwaniaki potrafią mnie zmiękczyć błagalną minką. Trzymam się dzielnie, powoli odpuszczają

Moje potrafią ostro dyskutować jak im coś nie pasuje, ale już mnie to nie rusza