Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Warmia 20:07, 20 mar 2015

Anusia napisał(a)

Marta myślisz, że jeszcze za wcześnie, może masz rację. Potrzymam je w donicy.

Troszkę mam stracha, żeby już sadzić. U nas dzisiaj był przymrozek. Wolałabym, żeby ich nie zmroziło.
ren133 20:07, 20 mar 2015

Anusia napisał(a)

Marta myślisz, że jeszcze za wcześnie, może masz rację. Potrzymam je w donicy.

To może ja też sobie kupię? A jaka to odmiana?
Anusia 20:10, 20 mar 2015

Marta to nie są wyścigi hihi. Ja muszę bo nie ma kto tego zrobić. Gdybym miała worek pieniędzy to bym w życiu tak się nie urabiała
Warmia 20:12, 20 mar 2015

Nie znam się aż tak na hostach, a na opakowaniu było tylko napisane "różowa". Ania chyba wklejała zdjęcie opakowania. Jeżeli się mylę, to na pewno u siebie wstawiła Mirella.
Warmia 20:15, 20 mar 2015

Anusia napisał(a)
Marta to nie są wyścigi hihi. Ja muszę bo nie ma kto tego zrobić. Gdybym miała worek pieniędzy to bym w życiu tak się nie urabiała

Aniu , wiem, wiem. My z też z tych samych powodów wiele rzeczy w domu robiliśmy i robimy sami.
Anusia 20:16, 20 mar 2015

ren133 napisał(a)

To może ja też sobie kupię? A jaka to odmiana?

Na opakowaniu pisze hosta różowa ale dokładnie sprawdzę jak to odmiana jutro bo mam na budowie.
martaibartek 15:02, 21 mar 2015

Aniu jestem ciekawa twoich domowych wnętrz, bo ja też jestem wielką fanką skandynawskich klimatów

Co do host, to wsadzone do gruntu wypuszcza kły kiedy będą uważały, że pogoda im sprzyja. Te podpędzone w garażu wypuszczą kły-liście szybciej i gdy miną przymrozki i wsadzicie je na rabatę będą już okazałe
BASIA8 21:50, 21 mar 2015

Anusia będę Was odwiedzała i dopingowała - fajną Masz donicę hostowy zakup bardzo mi się podoba Ja ostatnio byłam w biedronce ale zakupy robiłam na szybko więc zapomniałam szkoda, ale może jutro pojedziemy i coś upoluję
Buziam Was Mocno.
Anusia 22:29, 21 mar 2015

martaibartek napisał(a)
Aniu jestem ciekawa twoich domowych wnętrz, bo ja też jestem wielką fanką skandynawskich klimatów

Co do host, to wsadzone do gruntu wypuszcza kły kiedy będą uważały, że pogoda im sprzyja. Te podpędzone w garażu wypuszczą kły-liście szybciej i gdy miną przymrozki i wsadzicie je na rabatę będą już okazałe

Cały urok tkwi w drewnianych belkach które, będą wystają z sufitu a to ze ściany. Dodatki w stylu Skandynawskiego marketu czyli metalowe lampy, stal czerniona i co mi jeszcze do głowy przyjdzie
Ja też wstrzymałam się z posadzeniem host. Tyle miałam zaplanowane a tu pogoda zrobiła mi psikusa okrutnie wieje i pada deszcz.
Anusia 22:37, 21 mar 2015

BASIA8 napisał(a)
Anusia będę Was odwiedzała i dopingowała - fajną Masz donicę hostowy zakup bardzo mi się podoba Ja ostatnio byłam w biedronce ale zakupy robiłam na szybko więc zapomniałam szkoda, ale może jutro pojedziemy i coś upoluję
Buziam Was Mocno.

Ach, dziękuję Basiu.
Zdążysz kupić, jeszcze jest czas. Wszyscy tak czekaliśmy na pierwszy dzień wiosny, że za bardzo wyprzedzamy i sama się na tym łapię.