Nie znam się aż tak na hostach, a na opakowaniu było tylko napisane "różowa". Ania chyba wklejała zdjęcie opakowania. Jeżeli się mylę, to na pewno u siebie wstawiła Mirella.
Aniu jestem ciekawa twoich domowych wnętrz, bo ja też jestem wielką fanką skandynawskich klimatów
Co do host, to wsadzone do gruntu wypuszcza kły kiedy będą uważały, że pogoda im sprzyja. Te podpędzone w garażu wypuszczą kły-liście szybciej i gdy miną przymrozki i wsadzicie je na rabatę będą już okazałe
Anusia będę Was odwiedzała i dopingowała - fajną Masz donicę hostowy zakup bardzo mi się podoba Ja ostatnio byłam w biedronce ale zakupy robiłam na szybko więc zapomniałam szkoda, ale może jutro pojedziemy i coś upoluję
Buziam Was Mocno.
Cały urok tkwi w drewnianych belkach które, będą wystają z sufitu a to ze ściany. Dodatki w stylu Skandynawskiego marketu czyli metalowe lampy, stal czerniona i co mi jeszcze do głowy przyjdzie
Ja też wstrzymałam się z posadzeniem host. Tyle miałam zaplanowane a tu pogoda zrobiła mi psikusa okrutnie wieje i pada deszcz.
Ach, dziękuję Basiu.
Zdążysz kupić, jeszcze jest czas. Wszyscy tak czekaliśmy na pierwszy dzień wiosny, że za bardzo wyprzedzamy i sama się na tym łapię.