Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 09:02, 22 mar 2015

Reniu na opakowaniu host nie ma więcej informacji jak tyko podana nazwa Hosta różowa.
Warmia 09:23, 22 mar 2015

Anusia napisał(a)

Ja też jestem zadowolona, że trochę udało mi sie wcześniej popracować w ogrodzie. A dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu wyszło słońce

U nas słonko też świeci tylko, że jest +2 i wieje
BASIA8 21:22, 22 mar 2015

Aneczko dziś Rodzinnie popołudniu wybraliśmy się na małe zakupy - udało się kupić hosty jest u Nas bardzo duży wybór bylin i nasion, ale widać że przebrane - w kilku sklepach host już nie było. Pozdrawiam Serdecznie i biegnę do swojego wątku pochwalić się pierwszymi zakupami. Pa.
Agatek 08:31, 23 mar 2015

Musze i ja iść na polowanie tych host
Warmia 18:10, 23 mar 2015

Puk, puk. Aniu gdzie jesteś? Jak tam dzisiaj, pogoda dopisała? U nas nadal wieje zimny wiatr. Słoneczko troszkę oszukiwało. Jak się patrzyło przez okno, to piękna wiosna, ale jak wyszłam powiesić pranie, to bardzo szybciutko się ubierałam.
Anusia 18:56, 23 mar 2015

Marta niestety pogoda nie pozwoliła mi popracować Szkoda zdrowia, trzeba poczekać na lepszą pogodę, bo inaczej się rozchoruję a przed nami początek sezonu. Podobno w środę ma być +18 stopni, no zobaczymy.
Anusia 18:59, 23 mar 2015

Agatek napisał(a)
Musze i ja iść na polowanie tych host

Dopiero początek sezonu, jak nie dostaniesz sadzonek to póżniej pojawią się już z listkami takie w doniczkach a to jeszcze gorzej bo jak widzisz taką roślinkę to oczy same do niej się uśmiechają i chciałoby się z marszu kupić
Anusia 19:02, 23 mar 2015

BASIA8 napisał(a)
Aneczko dziś Rodzinnie popołudniu wybraliśmy się na małe zakupy - udało się kupić hosty jest u Nas bardzo duży wybór bylin i nasion, ale widać że przebrane - w kilku sklepach host już nie było. Pozdrawiam Serdecznie i biegnę do swojego wątku pochwalić się pierwszymi zakupami. Pa.

U nas też roślinki poprzebierane. Cena atrakcyjna, więc nie ma co się dziwić. Sama bym jeszcze coś kupiła ale eM mnie już powstrzymuje.
Agatek 20:46, 23 mar 2015

Anusia napisał(a)

Dopiero początek sezonu, jak nie dostaniesz sadzonek to póżniej pojawią się już z listkami takie w doniczkach a to jeszcze gorzej bo jak widzisz taką roślinkę to oczy same do niej się uśmiechają i chciałoby się z marszu kupić

wiem wiem, już w zeszłym roku kupiłam sobie dwie na pociechę
tylko, że w O to ja bym brała i brała, kupowała i kupowała a kasy więcej mieć się nie da
MirellaB 07:58, 24 mar 2015

Aniu posadziłaś hosty? W towarzystwie jakich roślinek najładniej wyglądają? ☺