Oliwka, świetne fiolety kupiłaś. Podoba mi się też regalik czarny z doniczkami. Kurcze ja nie mam jak się wybrać na zakupy, tęskno mi za oglądaniem kwiatków w szkółkach i ulubionych sklepach. Z braku laku rozmnażam kwiatki domowe, zamierzam zrobić dżunglę.
Pięknue masz na tarasie.
Dziekujè Basiu, zamierzam sĺoneczną stroną przystroic na fioletowo i różowo. Przy wejściu na balkon będzie bardziej biało szaro i zielono.
Basiu ja nigdy?ie poza sklepami z kwiatkami nie chodzę. Śmieję się, że mąż mnie oszukiwał przez miesiąc strasząc, że wszędzie są kolejki i tylko na spacery chodziłam z psem. Nigdzie więcej sie nie ruszyłam teraz raz na półtorej tygodnia podjeżdża do centrum po określone rośliny.
W domu rozmnażam szałwię omączoną, bazylię, seler naciowy i odmłodziłam róże miniaturowe kupione w styczniu:0) i tak dzień za dniem mija.
Dziś moja córka mnie spytała czy ona już przypadkiem się nie myła? A może to było wczoraj .....
Przepiękne kadry balkonowe. Ta kratka dla bluszczu jest cudna chyba przemaluja u siebie ten ciemny kąt przy tarasie z brązowymi panelami własnie na biało. Będzie jaśniej i żywiej
Piszę się na wyjazd do Jugowic!
Ewa od kiedy przemalowalismy wszystko na biało i szaro balkon nabrał lekkości. Wcześniej te brązowe donice były ok ale za ciężko to wszystko wyglądało przynajmniej na zdjeciach:0)
Ja polecam biale tło:0) ładniej komponuje się z zielenią roślinności i ziemią:0)
Ja zapalam świeczki dość często, bo po s. zawsze odpoczywam na zewnątrz. Lubię ten klimat:0)
Pięknie z zapalonymi świecami, też często świecę w altanie i dookoła niej. Wtedy mój nieromantyczny mąż żartuje, że wygląda to jak we wszystkich świętych. Gościom zawsze podobał się wieczorowy klimat naszego miejsca wypoczynku.
Ile metrów kwadratowych ma Twój balkon?
Mój balkon ma 16m2 bez bocznego daszku, na którym stoją skrzynki z roplenicami. Ubiegłej jesieni, powierzchnia balkonu zmniejszyła się o 2,4m2 na rzecz powiedzmy małej architektury, dzięki której balkon jest teraz użytkowany cały rok