Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Morze woni i kolorów...

Morze woni i kolorów...

Imienniczka 19:47, 24 sty 2018

paniprzyroda napisał(a)
Znalazłam Cię Pamiętam, jak odkryłam Twój ogród i zachwycałam się kolorami Cofałam, cofałam - cudne rabaty, funkie, kolorowa wiosna, zdjęcia - dziękuję za tyle przyjemności w dniu wczorajszym

Miło mi bardzo Pozdrawiam serdecznie
tulucy 23:07, 24 sty 2018

Bałagan w takim razie uwielbiam taki bałagan u siebie właśnie odchodzę od linii prostych i łamanych, Twój wątek mocno mi pomaga
AgataM 23:14, 24 sty 2018

Witaj Mirko. Jak dobrze,że Ciebie znalazłamBardzo romantyczny masz ogród, miło się w nim przebywa Pozdrawiam
Imienniczka 10:49, 27 sty 2018

tulucy napisał(a)
Bałagan w takim razie uwielbiam taki bałagan u siebie właśnie odchodzę od linii prostych i łamanych, Twój wątek mocno mi pomaga

Robiłam dokładnie to samo Ogród miał początkowo dwie długie równoległe szerokie ścieżki - dzieło teściów. Obecnie udało mi się trochę je złagodzić
Imienniczka 10:50, 27 sty 2018

AgataM napisał(a)
Witaj Mirko. Jak dobrze,że Ciebie znalazłamBardzo romantyczny masz ogród, miło się w nim przebywa Pozdrawiam

Dziękuję Agato
Pozdrawiam
tulucy 10:57, 27 sty 2018

No cóż moje linie proste to mój osobisty wymysł... Ale grunt to uznać błąd i go naprawić, a nie tkwić w nim na siłę
Imienniczka 15:00, 27 sty 2018

tulucy napisał(a)
No cóż moje linie proste to mój osobisty wymysł... Ale grunt to uznać błąd i go naprawić, a nie tkwić w nim na siłę

Dokładnie tak Ja wciąż zmieniam coś w moim ogrodzie. Pewnie dlatego taką radość sprawia mi praca w nim
Gruszka_na_w... 19:36, 27 sty 2018

Imienniczka napisał(a)

Jak miło to czytać Oglądając ogrody innych osób cały czas mam wrażenie, że mój to jest jeden wielki bałagan

Jaki bałagan? To tylko zmienność spowodowana porami roku. Uwielbiam widoki z Twojego ogrodu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ElzbietaFranka 00:28, 28 sty 2018

Witam Mirka wpadłam przypadkowo odwiedzam watki które nie maja dużo stron.
Mydło i powiodło, ale jakie. Piękne foty piękny ogród kwiatów od groma. Nic nie zmieniaj tak jest dobrze dziko a zarazem nowocześnie. Niech się rozrasta pod kontrola.
Wiosną u ciebie to wybuch kwiecia i zarazem przepięknych kolorów od krokusów, tulipanów, niezapominajek i późniejsze przepiękne piwonie i tak do jesieni.
Te obwódki z kocikoci piękne co to za miętka taka niska o takim ciemnym niebieskim kolorze. W pewnym momencie myślałam że to Dąbrówka a może kurdybanek jednak koci.
Też mam koci, ale gonią sta która się nie rozsiane potrafi wyrośnać do 60 cm, ale mam też zwykła koty sąsiadów się wyleguja w niej.
Przejrzałam cały wątek jestem zachwycona.

Pozdrawiam
iwonadm 07:51, 28 sty 2018

Tak sobie spaceruję po Twoim ogrodzie i podziwiam, Piękne rośliny, rabaty a przede wszystkim urokliwe miejsce i mega powierzchnia do działania. Pozdrawiam