Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Asi ogródek pod świerkami

Asi ogródek pod świerkami

Asiuniaa 21:36, 14 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Fajnie, ze dostałaś takie same cisy. Są piękne, spore. Będą cieszyć oko
Grujecznik niech zdrowo rośnie

Nie wiem, jakie roślinki wyrzucić. Poustawiasz, będziesz wiedziała sama, czy jest dobrze
Może nie będzie trzeba nic wyrzucać

Na grujecznika bardzo liczę . W ogóle jak pojeździłam za Nigrami i grujecznikeim to bardzo dużo drzew mi się spodobało. Buki, dęby, klony. Musze znaleźć miejscówkę na kolejne drzewa.

Ok postaram się już sama wykończyć tą rabatę. Potem pokażę i ocenicie . Tylko trway chyba z netu kupię. U mnie nic nie ma jeszcze. Na połowę maja odsyłają. Masz jakieś namiary oprócz pana Trawki? A w ogóle jak u niego z jakością w tym sezonie?
Asiuniaa 21:38, 14 kwi 2016

ana_art napisał(a)
będzie to wylądało jakby ci rośliny wypadły, posłuchaj i nie rób dziur

Posłuchałam. Z bukszpanami tez posłucham . Tylko nie wiem czy nie zrobić tego przy następnym strzyżeniu.
Asiuniaa 21:46, 14 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Asia bardzo fajnie wyszło Wam to ogrodzenie!!Napełnianie gabionów bardzo męczące?

Dzięki. Wiesz zajęło to nam 2 dni po kilka godzin . U nas jest ten problem , że gabiony wewnątrz mają słupek i to bardzo utrudniało dopasowywanie i wkładanie kamieni. Ale w większych na pewno jest to dużo przyjemniejsze. Takie układanie puzzli
ana_art 21:52, 14 kwi 2016

Asiuniaa napisał(a)

Na grujecznika bardzo liczę . W ogóle jak pojeździłam za Nigrami i grujecznikeim to bardzo dużo drzew mi się spodobało. Buki, dęby, klony. Musze znaleźć miejscówkę na kolejne drzewa.

Ok postaram się już sama wykończyć tą rabatę. Potem pokażę i ocenicie . Tylko trway chyba z netu kupię. U mnie nic nie ma jeszcze. Na połowę maja odsyłają. Masz jakieś namiary oprócz pana Trawki? A w ogóle jak u niego z jakością w tym sezonie?

Pana trawkę, dziewczyny odradzały. Nie wiem jakie trawy potrzebujesz, ale polecam naszą forumową koleżankę Martę https://www.facebook.com/zielony.punkt?fref=ts bardzo ładny towar posiada
UlaB 22:14, 14 kwi 2016

dobra, ja musze zapytac wprost, bo mowicie szyfrem a ja niezlotowa zupelnei wiec nei ogarniam potem wyedytuje i usune nazwe
sklep trawy eu - be czy nie?
Asiuniaa 22:22, 14 kwi 2016

UlaB napisał(a)
dobra, ja musze zapytac wprost, bo mowicie szyfrem a ja niezlotowa zupelnei wiec nei ogarniam potem wyedytuje i usune nazwe
sklep trawy eu - be czy nie?

Masz na priv .
ren133 22:56, 14 kwi 2016

Mi też Twój grujecznik wygląda na zwykły Wszystko się dobrze układa i ekran cisowy piękny

Ps Stożki poprawiłabym od razu
Iwk4 00:06, 15 kwi 2016

Ana byłą szybsza. Sprawdź u Finki
Ja sobie w tym tygodniu listę potrzeb przygotuję, za tydzień planuję być na targach. Jak tam nie dostanę, to chyba do Finki napiszę
ana_art 06:49, 15 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Ps Stożki poprawiłabym od razu

ja też
kasja83 06:29, 17 kwi 2016

Dzień dobrysyn zrzucił mnie z łóżka, spać nie ma sposobności to bryka po O.