Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tysiąc radości i utrapień

Tysiąc radości i utrapień

agnieszka_m 22:09, 06 sie 2015

śliczne fotki z gośćmi ja u siebie jak coś zobaczę to nim telefon wyciągnę żeby zdjęcie zrobić to uciekają nielubią się fotografować
ewsyg 22:24, 06 sie 2015

Joasiu, ależ fajny reportaż ze stadiów rozwojowych motyla. Cudne to bardzo.

U mnie jest mnóstwo motyli, wczesniej ich nie było a teraz przechodząc wlatuja na mnie. Królowej u mnie nie było Zauważyła, że motyle wolą pojedyńcze jeżówki, pełne sporadycznie odwiedzają. Mam floksy wieć dzisiaj odwiedziły mnie gołąbki fruczaki. Tylko jak im zdjęcie zrobić
sylwia_slomc... 00:06, 07 sie 2015

jona napisał(a)

Aniu, najbardziej lubię tradycyjne jeżówki różowe i białe, bo one są najbardziej lubiane przez motyle . Mam kilka nowych odmian, ale teraz ich nie dokupuję.
Dziś znalazłam jeszcze takiego robaczka na jeżówce

Ale czad takiego nigdy nie widziałam, a on pomocny czy szkodnik raczej, wygląda jakby z salonu tatuażu wyszedł ha ha
barbara_kraj... 00:25, 07 sie 2015

Joasiu, dawno do Ciebie nie zaglądałam, ale to co zobaczyłam wprawiło mnie w podziw nad cudem natury! Napatrzeć się nie mogłam! Poza tym pięknie te obrazy wychwyciłaś i utrwaliłaś!
aga_podlasie 14:46, 07 sie 2015

Ależ cudny motyl
jona 19:30, 09 sie 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
śliczne fotki z gośćmi ja u siebie jak coś zobaczę to nim telefon wyciągnę żeby zdjęcie zrobić to uciekają nielubią się fotografować

Trzeba mieć sporo czasu, żeby motylom zdjęcie zrobić . A najlepiej zaczaić się przy tym, co lubią
jona 19:32, 09 sie 2015

ewsyg napisał(a)
Joasiu, ależ fajny reportaż ze stadiów rozwojowych motyla. Cudne to bardzo.

U mnie jest mnóstwo motyli, wczesniej ich nie było a teraz przechodząc wlatuja na mnie. Królowej u mnie nie było Zauważyła, że motyle wolą pojedyńcze jeżówki, pełne sporadycznie odwiedzają. Mam floksy wieć dzisiaj odwiedziły mnie gołąbki fruczaki. Tylko jak im zdjęcie zrobić

Widziałam motylki u Ciebie. Fajnie, że są . U mnie ostatnio nie gościły fruczaki i nie pamiętam jakie mają zwyczaje, więc nie pomogę. Jeżeli lubią floksy to jest nadzieja, że się na nich zaczaisz z aparatem
jona 19:38, 09 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ale czad takiego nigdy nie widziałam, a on pomocny czy szkodnik raczej, wygląda jakby z salonu tatuażu wyszedł ha ha

Nie mam pojęcia czy bardziej pomaga, czy szkodzi. Nawet nie bardzo mogłam znaleźć nazwę tego owada
jona 19:48, 09 sie 2015

Basiu, Ago, dziękuję za pochwały. Dla Was kolejne motylki z ogrodu

jona 19:52, 09 sie 2015

Bielinków jest dużo, pięknie wyglądają jak latają , ale wcale nieprosto zrobić im zdjęcie, bo na kwiatku przysiadają tylko na chwilę. Ten został złapany na składaniu jajeczek na liściach kalarepki. Ponieważ niepokoił go dźwięk aparatu (przestawał składać jajeczka), po zrobieniu kilku zdjęć, dałam mu spokój