Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 13:04, 10 cze 2015

chcę nie wiem gdzie posadzę, ale chcem
Tylko 3 te ostrogowce były? zmarniały te mniejsze, czy cuś? przytargać więcej? Jakiś się jeszcze znajdzie, Mariolka chciała (będzie?)
jankosia 13:19, 10 cze 2015

Nie zmarniały. Jak było gorąco to poszły do cienia odpocząć i lepiej się ukorzenić. Trochę nieliczne pędy się powyciągały to je ciachnęłam i tyle Ja więcej nie chcę, te mi podrosną i będę cała szczęśliwa a że czytałam że dają obfity samosiew to u mnie już będą na stałe Czyli co? Zostawić tego jednego dla Marioli? Nie ma sprawy
popcorn 13:21, 10 cze 2015

Monika, nie, zostaw sobie, ja jej wygrzebię spod róży parę powyciąganych siewek, jeszcze się ostały. To prawda, jak nie zetniesz po przekwitnięciu, to Ci zaostrogowcuje się pół ogrodu
popcorn 13:21, 10 cze 2015

pytałam czy Mariolka będzie, a nie czy Ci został ostrogowiec
jankosia 13:23, 10 cze 2015

A nie wiem czy będzie, mam nadzieję że tak Jeszcze mi nie odpisała. To ja sobie wsadzę te ostrogowce zanim mi kto zabierze w takim razie
popcorn 13:24, 10 cze 2015

hehe, no pewnie! Cośty, dane to dane, nie wpadłabym żeby Ci zabierać Tylko niezręcznie mi się napisało
Margarete 13:57, 10 cze 2015

popcorn napisał(a)
Małgosiu, u Ciebie po prostu dużo cienia, chyba? Gdzie masz artemisa, tam wzdłuż płotu? U mnie patelnia i wygwizdów z każdej strony...
Róż trochę dużo, denerwuję się kopczykując i przycinając, ale jak kwitną są śliczne

Dom pod Augustowem do wynajęcia - montuj ekipę i już Druga połowa sierpnia wolna

U mnie jedyna rabata z różami to ta wzdłuż płotu....a Artemis tam wciśnięty miedzy perukowiec a dużą trzmielinę, wiec dostęp do słońca lichy, rzeczywiście...
Pod Augustów juz bym pojechała, dzisiaj
Margarete 13:59, 10 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

Ja też bym chciała wiedziec jak zielonego piszesz ze nie chcesz.

I ja , i ja
popcorn 14:07, 10 cze 2015

Małgosiu, dom pod Augustowem stoi pusty, pogoda wymarzona, zapraszam
Wiozę winko do Jankosi, nie wiem czy jedzonko jakieś też? pozdrówka
Krys 14:12, 10 cze 2015

popcorn napisał(a)
Mariolko, a te targi u Krysi to w sierpniu? Do mnie prawie po drodze Jeśli to nie wtedy co będę na urlopie, to serdecznie zapraszam najpierw do mnie i do Krysi możemy razem jechać (jak mnie wpuści hehe

Wystawa u mnie jest 23 sierpnia,zapraszam.
Na razie mam na jednej najwiekszej i najładniejszej rabacie poligon karbidowy zmasowany atak na nornice i krety,dzisiaj nie ide spac do póki jakiego nie zlapie