Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 12:39, 13 cze 2015

ups, no u nas nie było prądu może z pół godziny podczas burzy i tuż po, ale szybko wrócił. A wody z jakiej okazji nie było? Hmm jakoś mi się to nie wiąże z burzą

Strój kąpielowy powiadasz? Ale wypas! Uczulenia nie ma, na basen chodziła, więc spoko
Ale super

pozdrawiam!!
Anita1978 12:43, 13 cze 2015

Kupione, 2 szt
Anita1978 12:47, 13 cze 2015

Z Louis Odier mam tak samo, mam 3 - 2 z tylu altany, rosną spoko, wielkie,,zacieniają altanę, ale jednego mam z boku, a właściwie z przodu altany i to jest porażka- pokłada sie, łysieje od dołu, a do tego ma czarna plamistość non stop bo leje na niego zraszacz....eksmisja go wiec czeka , ale nie wiem czy wytrzymam do jesieni.....pójdzie na przedpłocie......
jankosia 12:48, 13 cze 2015

U nas od paru dni problem z wodą. Od dzisiaj to nawet gmina wprowadziła zakaz podlewania ogródków od 7-22. Wku... mnie to już bo od lat są problemy. Za sucho to wody nie ma, popada to też wody nie ma. Beznadziejne ujęcie po prostu mamy, od lat wydzwaniam i się skarżę ale to guzik daje. Zwykle słyszę że jesteśmy na końcu ich wodociągu i jak ludzie przed nami podlewają to dla nas już wody brakuje. Idiotyczne nie? A jak są burze to i oni nie mają prądu i pracują na pompach awaryjnych. I znowu do nas woda nie dociera. A ja nie mam jak poodkurzać ani upiec cokolwiek. Pan powiedział uczciwie że mają inne priorytety i ja się muszę nastawić że najwcześniej popołudniu się tym zajmą Oby jutro był prąd i woda. Trzymać kciuki
popcorn 21:12, 13 cze 2015

Anitko, super, dziękuję!
Monika, spoko, jakby co wodę w wiaderkach przywieziemy, gorzej z prądem hehe
Żartuję. Wierzę że to wkurzające jest i to mocno! :/
pozdrowionka! Właśnie wróciliśmy z grilla Do jutra
popcorn 20:51, 14 cze 2015

Wróciłyśmy od Jankosi z imprezy. Reniu dziękuję za wożenie a wszystkim za miłe towarzystwo Gabi była ze mną, pobawiła się z Weroniką Jankosi trochę, pływała w basenie ogrodowym - super wypas
Ach mieć choć pół hektara jeszcze, za płotem, do udomowienia Może być nawet taka słaba piaszczysta gleba z lasem
jankosia 22:31, 14 cze 2015

Karola, dzięki za wszystko. Pamiętaj wrócić po naczynia, kocimiętkę i... Nie pamiętałaś i ja zapomniałam - szałwia muszkatołowa W weekend sobie zabierzesz
Pół hektara piasku chcesz? Zamienię na 1000 metrów dobrej ziemi
Krys 23:19, 14 cze 2015

Karolina dzięki za bardzo miłe spotkanie i roślinki do następnego
Margarete 00:31, 15 cze 2015

Cieszę sie że miałyśmy okazję znowu fajnie razem spędzić czas i ta atmosfera letniego popołudnia w fajnym miejscu i te smakołyki i ci wszyscy świetni ludzie
Karola - do następnego razu
popcorn 07:36, 15 cze 2015

Monika, zapomniałam Ale nic straconego! Wpadnę którejś soboty, naczynia nie są mi jakoś szczególnie potrzebne Dzięki za hostę, cudna Kawałek dobrej ziemi już mam, dodatkowe pół hektara (no dobra 500m2 wystarczy!) przydałoby mi się pod parę doorenbosów, trawy, hosty i miejsce na ognisko

Krysiu, dzięki, buziaki!

Gosia, do następnego!

a dzisiaj deszczykiem zaczynamy tydzień! Miłe ochłodzenie
miłego!