Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AnnaB 22:25, 14 sie 2015

stare dobre czasy mi przypomniałaś
ehh

popcorn napisał(a)
W drodze po sianko

jankosia 10:14, 15 sie 2015

Karolina, zawilce, które mi podarowałaś wiosną właśnie kwitną i są po prostu prześliczne - kolor taki jak lubię najbardziej) nieokreślony Tylko nie wiem czy je dobrze posadziłam. Jakie one wysokie u Ciebie rosną? Bo moje mają kwiaty tak na 40 cm maksymalnie. Jeśli to norma to muszę je bliżej przesadzić bo ledwie je widać. A super są, zdrowiutkie, czyste i nie przeszkadza im codzienne rycie nornic (tfu tfu).
A, kupiłam najpiękniejsze na świecie jeżówki. To chyba te same co Ci pokazywałam w Danusiowym artykule o ławeczce Tylko że mogą się innym nie podobać - wiem po reakcji Krysi I to jest czysty gatunek więc pewnie do rozmnożenia z nasion. Jak się uda to na pewno się podzielę
Krys 10:40, 15 sie 2015

jankosia napisał(a)
Karolina, zawilce, które mi podarowałaś wiosną właśnie kwitną i są po prostu prześliczne - kolor taki jak lubię najbardziej) nieokreślony Tylko nie wiem czy je dobrze posadziłam. Jakie one wysokie u Ciebie rosną? Bo moje mają kwiaty tak na 40 cm maksymalnie. Jeśli to norma to muszę je bliżej przesadzić bo ledwie je widać. A super są, zdrowiutkie, czyste i nie przeszkadza im codzienne rycie nornic (tfu tfu).
A, kupiłam najpiękniejsze na świecie jeżówki. To chyba te same co Ci pokazywałam w Danusiowym artykule o ławeczce Tylko że mogą się innym nie podobać - wiem po reakcji Krysi I to jest czysty gatunek więc pewnie do rozmnożenia z nasion. Jak się uda to na pewno się podzielę

a ktore to co mi sie nie podobaly poprosze o nazwe i zdjecie
jankosia 10:59, 15 sie 2015

Krys napisał(a)

a ktore to co mi sie nie podobaly poprosze o nazwe i zdjecie

Ej no, te co ci na telefonie pokazywałam. I stwierdziłaś że wolisz duże, pełne itd. Widziałam twoją minę Krysia- bezcenne Wpadnij popołudniu obejrzeć na żywo

Nazwa: Jeżówka blada
popcorn 19:54, 15 sie 2015

Haha
Pisze sie na nie, cudne sa! Te wynalazkowe jezowki sa krotkowieczne, przynajmniej u mnie, nie kupuje wiecej, szkoda kasy. Te z ostatnich zakupow tez do mnozenia z nasion, zbiore na pewno

Pozdrawiam spod Oswiecimia jestesmy u Rodzicow, zostawiam Mloda na 2 tygodnie. A jutro bladym switem bede na gieldzie kwiatowej w Tychach. Ktos cos chce? Wracam na pusto, moge cos przytargac.
popcorn 19:56, 15 sie 2015

Rok temu byly jezowki odmianowe po 4 zl i trawki turzyce w tej samej cenie, przy zakupie paletki 12 szt. Wracamy na pusto, zapraszam

Rano wstalam o 5.24, lalam ogrodek i robilam ciasto i teraz spiaca juz jestem
popcorn 19:58, 15 sie 2015

Monika te zawilce rosna wielkie, moj najstarszy 4 letni ma ok 1m srednicy i z 1.4m wysokosci, z kwiatami. Ciesze sie ze rosna, mojego bede wiosna dzielic i przesadzac
waldek727 20:00, 15 sie 2015

To my Ci Karolinko popilnujemy tego ciasta, a Ty połóż się już spać.
Krys 20:11, 15 sie 2015

Karolina u mnie leje ,wiatr i burza dla mnie umbraculifera niskie rozplenice szt.2 i jezowki raczej zolte i niskie moga byc biale te co mi sie niepodobaly
Krys 20:12, 15 sie 2015

Turzyce jak tanie