popcorn
13:02, 09 sie 2015

Renia, dzięki, pozdrawiam! Hortki jedynie w cieniu maja się ok, bez podlewania, te w słońcu/półcieniu trzeba lać
Gabrysiu, dziękuję, skleroza nie boli
Ozz, możliwe! Tylko skąd tu liguster, nikt nie ma w okolicy żywopłotu? Ptak może jakiś narobił? hehe
Nie wiem czy to szwedzka królowa, kupowałam NN na ryneczku u nas, mam 2 szt - chyba za duże na QoS, choć kwiaty bardzo podobne
Ale cudna jest i nie choruje!
Mikołajkowi nic nie robię, zasiał się sam (miałam w innym miejscu, tam już nie ma), ma super sucho przy krawężniku zaraz, dużo cienia (!) i kwitnie..
Sebek, a co zrobiłeś różom ze nie ten teges? Moje są ok, póki ich nie muszę kopczykować
Kwitną non stop, nie wszystkie na raz ale zwykle choć 1/3-1/2 kwitnie, a reszta ma przerwę i kwitnie gdy te pierwsze maja przerwę
pozdrawiam!

Gabrysiu, dziękuję, skleroza nie boli

Ozz, możliwe! Tylko skąd tu liguster, nikt nie ma w okolicy żywopłotu? Ptak może jakiś narobił? hehe

Mikołajkowi nic nie robię, zasiał się sam (miałam w innym miejscu, tam już nie ma), ma super sucho przy krawężniku zaraz, dużo cienia (!) i kwitnie..

Sebek, a co zrobiłeś różom ze nie ten teges? Moje są ok, póki ich nie muszę kopczykować

pozdrawiam!