Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Kasya 19:24, 05 lis 2015

Nie pokazesz buksow ??

Jak to prezenty gwiazdkowe ?? szalona kobieto...
popcorn 19:27, 05 lis 2015

Pokażę, jak będzie jasno jutro?
Wiesz, że ja zawsze do przodu jestem ze wszystkim Jedynie nie ze sprzątaniem
rozark 08:30, 06 lis 2015

dzięki dziewczyny
popcorn 08:31, 06 lis 2015

Renia, jak znajdziesz ten ostrokrzew, pochwal się
lindsay80 09:13, 06 lis 2015

Doła tu dostanę, prezenty gwiazdkowe? - ja jeszcze nawet nie chcę myśleć o świętach!
Poślij info na prive gdzie i za ile kupowałaś buksy, o ile oczywiście zadowolona jesteś z tego zakupu.
popcorn 09:17, 06 lis 2015

Lindsay, buksy od pana kulkowego spod Zielonej Góry, on nie wysyła, dla mnie zrobił wyjątek (podobno) bo go molestowałam pół roku, no i wcześniej kulki od niego kupowałyśmy z dziewczynami.. Na ten rok raczej już nie kopią, chyba żebyś tam pojechała.. mogę Ci dać namiar mailowy, ale nie wiem czy wyszarpiesz...

Prezenty lubię jak najszybciej mieć z głowy, w grudniu omijam sklepy szerokim łukiem bo to co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie... najchętniej bym wyjechała daleko na ten okres, ale Młoda bardzo lubi, pojedziemy do Dziadków, choinka, przebieranki za Mikołaja, te sprawy A kurczę moja Sri Lanka jest akurat 14.12-29.12 i gdybym nie miała biletów i zarezerwowanego wsszystkiego na ferie, to bardzo mocno bym się zastanawiała nad zmianą planów.. ech
Kasya 09:23, 06 lis 2015

Święta są raz w roku i takich świat jak w domu to nie ma nigdzie
Ja bym nie mogła zrezygnować z tej świątecznej atmosfery
popcorn 09:24, 06 lis 2015

oj tam, ja bym mogła Tuż po Świętach jestem zmęczona i ze 3 kilo cięższa. A mogłabym być opalona i nie objedzona
lindsay80 09:41, 06 lis 2015

popcorn napisał(a)
Lindsay, buksy od pana kulkowego spod Zielonej Góry, on nie wysyła, dla mnie zrobił wyjątek (podobno) bo go molestowałam pół roku, no i wcześniej kulki od niego kupowałyśmy z dziewczynami.. Na ten rok raczej już nie kopią, chyba żebyś tam pojechała.. mogę Ci dać namiar mailowy, ale nie wiem czy wyszarpiesz...

Prezenty lubię jak najszybciej mieć z głowy, w grudniu omijam sklepy szerokim łukiem bo to co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie... najchętniej bym wyjechała daleko na ten okres, ale Młoda bardzo lubi, pojedziemy do Dziadków, choinka, przebieranki za Mikołaja, te sprawy A kurczę moja Sri Lanka jest akurat 14.12-29.12 i gdybym nie miała biletów i zarezerwowanego wsszystkiego na ferie, to bardzo mocno bym się zastanawiała nad zmianą planów.. ech

Dzięki Karolina - zbieram sprawdzone namiary, ale zakupy to juz wiosną.
My w święta jeździmy od jednych rodziców do drugich i powiem szczerze, że najchętniej spędziłabym ten czas w jakimś fajnym egzotycznym miejscu, ale jak na razie nie wyobrażam sobie, żeby zawieść oczekiwania rodziny, że się nie pojawimy.
popcorn 09:44, 06 lis 2015

My też spędzamy na zmianę u jednych lub drugich Rodziców, a co 3ci rok sami robimy i ich zapraszamy. Ale to jest mordownia. Może nie dla dzieci, ale ja jestem wykończona po całym sprzątaniu, gonitwie prezentowej, jedzeniowej, zawsze w ostatniej chwili czegoś zabraknie i pilnie trzeba jechać, kolejki.. a potem te tony jedzenia się marnują, bo zawsze zostaje mimo szczerych chęci bo tego jest za dużo, no i każdy coś przywiezie i zrobi sam.. masakra.
Ja bym się chętnie odmeldowała, ale nie zrobię tego Młodej przynajmniej w tym roku