Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

lindsay80 09:35, 11 lut 2016

Kartolina, gdzie ciemierniki kupowałaś te cuchnące i bordowe, to w postaci kłączy czy sadzonki?

Filmiki z targu i pociągu obejrzałam, ale super będziecie mieć ten wypad.

Jak już przyjedziesz na ten urlop do brata to przypominam, że już w ubiegłym roku się umawiałyśmy na spotkanie
jankosia 09:39, 11 lut 2016

Nawet jak masz na auto ustawione to mogłaś gdzieś bracketing w aparacie przestawić i wtedy czyta ekspozycję inaczej tzn czyta tak samo tylko przestawia ją w dół albo w górę. Coś czuję że ten twój aparat wcale nie jest zepsuty Najwyżej będziesz mieć dwa
popcorn 09:41, 11 lut 2016

Gosia, a to rośnie jak krzaczasta fasolka? Czy inaczej? Dużo słońca / wody potrzebuje? Siałaś taką ze sklepu do użytku spożywczego? Zieloną czy czerwoną? I ma strąki jak fasolka? dzięki

Lindsay, cuchnące umówiłam się z babką z innego forum, przyśle mi wiosną, małe siewki/sadzonki. A bordowe stąd:
http://olx.pl/oferta/ciemiernik-orientalny-sadzonka-CID628-ID8XiDw.html

sadzonki z gruntu.

Na wypad się powoli zaczynam cieszyć

Jak pojadę to w sierpniu, będziemy w kontakcie O giełdę w Tychach na pewno też zahaczymy wtedy, i o szkółki po drugiej stronie Krakowa w kierunku Myślenic
popcorn 09:42, 11 lut 2016

jankosia napisał(a)
Nawet jak masz na auto ustawione to mogłaś gdzieś bracketing w aparacie przestawić i wtedy czyta ekspozycję inaczej tzn czyta tak samo tylko przestawia ją w dół albo w górę. Coś czuję że ten twój aparat wcale nie jest zepsuty Najwyżej będziesz mieć dwa
Nie zamierzam go brać wcale teraz :/ poklikam tam trochę, nawet nie wiem co to jest bracketing?? Przyjedź naprawisz mi aparat
margaretka3 09:49, 11 lut 2016

Tak, tę sklepu, zieloną tylko. Nie mam zdjęcia, ale nie wygląda jak fasola. Na wysokość taka jak karłowa, ale ma delikatne łodyżki i listki . Nie podlewałam, radziła sobie w gruncie sama.
Jak zahaczysz o te szkółki, to i o mnie Bo ja między jedną a drugą mieszkam
jankosia 09:52, 11 lut 2016

Ty się tu innymi nie próbuj wysługiwać tylko weź instrukcję i znajdziesz to szybciej niż ja bym do ciebie dojechała
popcorn 09:56, 11 lut 2016

Gosia, to mi się ten tydzień w imprezownię wielką zamieni, zamiast w tydzień roboczy Ale chętnie się z Wami spotkam, może na zakupy w szkółce którejś się umówimy??

Monika, przecież żartuję Jasne ze oblukam te papiery, tym bardziej jeśli nowy sprzęcik nie dojdzie do końca przyszłego tygodnia... (niemniej zapraszam, żeby nie było
margaretka3 10:01, 11 lut 2016

Pewnie, że w szkółce, obym tylko wtedy w pracy nie była...
popcorn 10:02, 11 lut 2016

Jakoś się zgramy
Gabriela 10:04, 11 lut 2016

Wybierasz się na południe? To i ja zapraszam.
Czytam o tych tysiącu doniczkach - nie pomyliłaś się z zerami? Niesamowita ilość, to już jest spora szkółka.
Ciągle sobie obiecuję, że będę rozmnażać w doniczkach różne rzeczy i ciągle to odkładam, a tempus fugit.