Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

ren133 10:06, 11 lut 2016

popcorn napisał(a)
Dzięki
Miałam taki system, wystawiłam na allegro
Muszę kogoś znaleźć żeby mi ogarnął te linie kroplujące, pół garażu zajmują, boję się że znowu podłączę i połowa nie zadziała, jak w ubiegłym sezonie:/ za długie odcinki, a boję się ciąć te węże bo potem zupełnie nic nie będzie pasowało do siebie... ech
W marcu do ogarnięcia zanim wszystko zacznie rosnąć, ledwo wrócę...

Jest tu jakiś specjalista który pomoże za opłatą??

A sprawdzałaś jakie masz ciśnienie?
margaretka3 10:15, 11 lut 2016

Karola, zgramy, zgramy I właśnie w tym momencie dostałam nasionka rzodkiewki strąkowej Miałaś?
popcorn 10:24, 11 lut 2016

Gabrysiu, tak pi razy drzwi, może jest mniej. Nie liczyłam. Ale jak zaczęłam dodawać to trochę tego jest Tę łacinę muszę sobie przetłumaczyć, w nowszych językach lepiej mi idzie
Na południu mam Rodziców i brata, bywam tam kilka razy w roku, w sierpniu będę 9 dni może akurat sie uda, dziękuję za zaproszenie, chętnie bym na żywo obejrzała Twoje cudowności roślinne

Renia, liczyłam to i wyglądało że wyjdzie ok; ale zaraz przed domem a blisko przyłącza wody mam rabatę nachyloną i nie wiem jak to ogarnąć żeby linia działała w tym miejscu. Jak położę w jedną stronę to działa, ale już na końcu linii jest za niskie ciśnienie...

Gosia
, nie miałam, ale już teraz nic nie zamawiam, poczekam na za rok ale będę podglądać u Ciebie
Kasya 10:26, 11 lut 2016

Karola, a probowalas kiedyś siać arbuzy ?
popcorn 10:27, 11 lut 2016

Kasiu, bez tunelu/szklarni chyba nie ma sensu. Miałam melony, chuchanie i dmuchanie i 1 owoc na końcu który dojrzał, a reszta już nie. Albo mączniak szybko, jeśli deszczowe lato.
popcorn 14:13, 11 lut 2016

Tralala, ośmiał większy mi kiełkuje Może coś jednak z tego będzie? Trochę za wcześnie wysiałam, mam nadzieję siewki nie padną, jak przechowywane w domu 2 jesienią wykopane rośliny :/ przycięłam, podlewałam i padły :/

posadzę w donicy dużej, szarej, kilka, będzie fajny efekt

http://www.gapphotos.com/images/WebPreview/0228/0228476.jpg
Gabriela 14:33, 11 lut 2016

popcorn napisał(a)
Gabrysiu, tak pi razy drzwi, może jest mniej. Nie liczyłam. Ale jak zaczęłam dodawać to trochę tego jest Tę łacinę muszę sobie przetłumaczyć, w nowszych językach lepiej mi idzie
Na południu mam Rodziców i brata, bywam tam kilka razy w roku, w sierpniu będę 9 dni może akurat sie uda, dziękuję za zaproszenie, chętnie bym na żywo obejrzała Twoje cudowności roślinne

Renia, liczyłam to i wyglądało że wyjdzie ok; ale zaraz przed domem a blisko przyłącza wody mam rabatę nachyloną i nie wiem jak to ogarnąć żeby linia działała w tym miejscu. Jak położę w jedną stronę to działa, ale już na końcu linii jest za niskie ciśnienie...

Gosia
, nie miałam, ale już teraz nic nie zamawiam, poczekam na za rok ale będę podglądać u Ciebie

No, my tu sobie tempus fugit, a czas ucieka. .
Ma brodę ale mnie ciągle śmieszy.
popcorn 14:35, 11 lut 2016

no dobra, czas leci, sprawdziłam
leci, leci, dzisiaj intensywnie a jutro już piątek
Kasya 15:25, 11 lut 2016

popcorn napisał(a)
Kasiu, bez tunelu/szklarni chyba nie ma sensu. Miałam melony, chuchanie i dmuchanie i 1 owoc na końcu który dojrzał, a reszta już nie. Albo mączniak szybko, jeśli deszczowe lato.

Chciałam spróbować z Janosikiem
A pamiętasz kiedy sialas ?
popcorn 15:28, 11 lut 2016

W kwietniu/ w połowie, to szybko rośnie, a do gruntu może iść dopiero w maju po przymrozkach. Powodzenia