Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AgataP 14:36, 23 mar 2016

Ja Cię kręcę, jak nie podjadać... wchodzę co Ciebie - zdjęcia babki i gadka o sałatce, idę do Małgosi a tam pogaduchy o polędwiczce, potem do Lutki a ona nawija o ciasteczkach z Anką... gdzie się nie wpakuję to jedzonko

Jak zrobię warzywniak to też wyhoduję ileś set tam odmian pomidorów, uwielbiam: kanapki z pomidorami, z mozarrlla, z tymiankiem, sos z pomidorów, pomidorówkę, pomidory z jogrurtem, jogurt z pomidorami, pomidory ze skórką i bez skórki, z sola z pieprzem, surowe, gotowane, w kawałkach i w przecierach,
zapomidoruję sobie świat na serio
popcorn 14:55, 23 mar 2016

u mnie w tym roku same pomidory i milion odmian cebuli
AgataP 16:44, 23 mar 2016

popcorn napisał(a)
u mnie w tym roku same pomidory i milion odmian cebuli

jezu zapomniałam - kocham pomidory z cebulą
AgataP 16:45, 23 mar 2016

już wiem w którą stronę mam zmierzać z warzywniakiem
popcorn 17:00, 23 mar 2016

Ups chyba nie w moja? Chaos bedzie, jak zwykle jeden wielki balagan
popcorn 17:40, 23 mar 2016

Wycielam i wywiozlam za plot dwie kopiaste taczki resztek po trawach i bylinach. Oczyszczone dwie rabaty z przodu i z boku wzdluz podjazdu. To nawet nie jest polowa ogrodka na dzisiaj mam dosc. W slonku super, ale jak zaszlo to zmarzlam

Ide testowac nowe babelki w wannie i maseczki sobie rozne kupilam, postrasze dziecko hihi
AgataP 09:34, 24 mar 2016

popcorn napisał(a)
Wycielam i wywiozlam za plot dwie kopiaste taczki resztek po trawach i bylinach. Oczyszczone dwie rabaty z przodu i z boku wzdluz podjazdu. To nawet nie jest polowa ogrodka na dzisiaj mam dosc. W slonku super, ale jak zaszlo to zmarzlam

Ide testowac nowe babelki w wannie i maseczki sobie rozne kupilam, postrasze dziecko hihi

No Karola pogoda się zrobiła, Ty wykąpana wczoraj w bąbelkach wiec jesteś przygotowana by dziś machnąć resztę w ogrodzie pewnie
Ja myknęłam WC i łazienkę, dobrze że mam mikroskopijne to i pracy mało,
zawodowo popracuję wieczorem albo jutro, wszak nikt mnie nie zmusza
popcorn 09:54, 24 mar 2016

Zazdroszczę Ja na szczęście wielu zadań na dzisiaj nie mam, ale siedzieć muszę

Bąbelki suuper, polecam I Emily Bronte do kompletu. Gdybym lubiła, to jeszcze kieliszek wina Wychodzę jak paluchy mam już mega pomarszczone

Podłogi wczoraj tez machnęłam, na parterze. Pięterko zostało, ale na razie nie ruszone - tam tylko śpimy. A dzisiaj resztę ogródka zapewne ogarnę Okna odpuszczam
Kasya 10:00, 24 mar 2016

popcorn napisał(a)
Wycielam i wywiozlam za plot dwie kopiaste taczki resztek po trawach i bylinach.

za płot...tez bym tak chciala ale nie wiem co na to sąsiadka
mi sie kompostownik przepełnił wiec grzecznie pakuje w worki
AgataP 10:03, 24 mar 2016

popcorn napisał(a)
Zazdroszczę Ja na szczęście wielu zadań na dzisiaj nie mam, ale siedzieć muszę

Bąbelki suuper, polecam I Emily Bronte do kompletu. Gdybym lubiła, to jeszcze kieliszek wina Wychodzę jak paluchy mam już mega pomarszczone

Podłogi wczoraj tez machnęłam, na parterze. Pięterko zostało, ale na razie nie ruszone - tam tylko śpimy. A dzisiaj resztę ogródka zapewne ogarnę Okna odpuszczam

No widzisz ja okna zrobiłam, bo pięterka nie mam, może się zrobi w tym roku, ale kto to wie
Bąbelki to ja tylko w cydrze, bo wanny brak chyba że będę sobie napowietrzać wodę pod prysznicem rurką od napojów A książki tylko na tablecie, zimą przerobiłam chyba ze 20 szt
Dobra jest słonko, idę na akcję "precz ze szrotówkiem" będę raczyć moje kasztanowce "zupką" na wzmocnienie Po jednym kęsie szrotek ma objawy jak po zatruciu cynkiem