Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 19:12, 21 mar 2016

Ambrowca jednego moge Ci odstapic, ale jest maly ok 60 cm. Tez bym chciala ale to za duze rosnie.

Niby mozna ciac, ale boje sie takich drzew. Mam za mala dzialke.

Wracajac do Wredei. Daje szanse zwlaszcza temu nisko szczepionemu. Sasiedzi moich tesciow maja takiego kilkunastoletniego. Juz go nie przypala slonce nie choruje i jest prze-cud-ny!!!! Ten wysoko szczepiony kupilam z mysla o formowaniu w zolta kulke. Ale to porazka, bo drzewo rosnie mocno kolumnowo. Wiec ma corocznie 60cm przyrosty i mnie wnerwia. Kupilam w lecie na targach w Zd. Woli .
Kasya 19:12, 21 mar 2016

popcorn napisał(a)
Agatko. Mam wredne. Dwa. Jednego wyzej drugiego nizej szczepionego. Sa wredne ;nizej szczepiony lepszy. Wyjde z wanny skoncze odpisywac na kompie bo meczace jest to stukanie na telefonie no i boje sie ze go utopie;]

no Karola...w toalecie moglabym zrozumiec..ale w wannie ??
popcorn 19:17, 21 mar 2016

Agacia

Fajowo, gratuluje! No tak. Rodzinka Wam sie powiekszyla, domek sie skurczyl powodzenia
Bogdzia 19:18, 21 mar 2016

Karola macham , pomidorki częściowo posiane.Nie dziękuję.
popcorn 19:21, 21 mar 2016

Kasya napisał(a)

no Karola...w toalecie moglabym zrozumiec..ale w wannie ??
haha. Spodobalo mi sie od pieciu lat praktycznie nie korzystalam z wanny. Kapalam Mloda i robilam pranie reczne. A teraz jak sieje albo przemarzam sibie tylek tnac trawy, to potem sie rozmrazam w piance

Dzisiaj dwie taczki wycielam. Pila reczna, bo sekator rozpieprzylam. Kolejny.
popcorn 19:25, 21 mar 2016

Bozenko ciesze sie. Niech rosna
AgataP 19:37, 21 mar 2016

Karola no nie strasz mnie, chciałam uzyskać efekt taki, mój nieporadny szkic

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6453-z-pszenicznej?page=87

myślałam o czymś kolumnowym stąd wredei się wplątał, ale także o grabach fastigiata lub coś innego.. a wyszedł ambrowiec, ale jak mówisz ze się boisz... miejsce na olbrzymie drzewo mam w rogu, a tutaj przed żywopłotem no już sama nie wiem... muszę w Rogowie się rozpatrzeć...

ja wanny nie mam, tylko prysznic, ale za to 1m x 1m wolnostojący, bez kabiny
popcorn 19:45, 21 mar 2016

Agatko. Koncepcja super. Moze bardziej buki Dawyck gold???

Wredne sa wredne. A ambrowce za bardzo kolumnowe jednak nie sa.

Mamy wolnostojaca wanne. I w drugiej lazience duzy prysznic z jednej strony osloniety szyba, takie pol kabiny. I kredyt we frankach przez ktory kiedys oszaleje cisnie mi sie slowo na K na usta, ale to nie miejsce. Poklne sobie w tej wannie
Luteczka 20:06, 21 mar 2016

Witam w klubie frankowiczów, poklnę z Tobą do towarzystwa
AgataP 20:06, 21 mar 2016

Karola no i to jest słuszna koncepcja, rabata miała być tylko zielono-limonkowo-biała i to jest to.
Teraz będę polować na takiego, nawet nie musi być duży, poczekam sobie, razem z żywopłotem będzie rósł.
A ambrowca mogę przygarnąć jak ma Ci się śnić po nocach

Karola, większość ma kredyt na dom, ja akurat w złotówkach, niezbyt duży bo i domek mały i jeszcze nie skończony, ale i tak jak skończę spłacać to mogę od razu przejść na emeryturę z odwróconą hipoteką