Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 15:50, 02 wrz 2017

Alinko, dziękuję za przemiłe spotkanie
Bosz... Jakbym chciała kiedyś mieć taki ogród!!!! Umieć go stworzyć... Cudo!

Nikita 07:45, 04 wrz 2017

Alinka ma naprawdę piękny ogród, doskonale pamiętam...taki ogród nie sposób zapomnieć. Owies wiecznie zielony podarowany przez Alinkę - pięknie rośnie w moim "szmaragdowym"
Widzę, że wsiąkasz w grupę małopolską. Super.

PS. Chciałaś zdjęcia "przed"...kilka u mnie w wątku
yolka 12:44, 04 wrz 2017

Pozdrawiam ogrodniczkę z niesłabnącym zapałem do łopaty
popcorn 15:49, 04 wrz 2017

Madzia, już zaglądam no cudnie tam Alinka się urządziła Przyjmuję taki ogród od jutra, z wielką chęcią

próbowałam załączyć więcej zdjęć, ale przez komórkę tragicznie to idzie...

Jola, pozdrawiam również!!

dziś odtrawnikowuję dalej, wreszcie wyszło słońce. Robię rządek pod borówki amerykańskie z truskawkami w nóżkach. Kolejny pod maliny. I kolejny pod warzywnik na wiosnę. I za chwilę nie będzie trawnika u Rodziców. Wcale!
anna_t 15:54, 04 wrz 2017

zobacz Karola jak Twoje hameln kwitną z tej jednej zrobiłam 14szt bałam się czy przeżyją a one jeszcze zakwitły!
Margarete 22:15, 04 wrz 2017

Brawo nasza Anko-Różanko! Ale fajnie "naprodukowałaś" tych rozplenic, no masówka normalnie
Pięknie wyszło
Margarete 22:26, 04 wrz 2017

Ogród Alinki bossski jest - podglądałam trochę fotek u Alinki w wątku...a teraz u ciebie...ehhh
anna_t 06:45, 05 wrz 2017

Margarete napisał(a)
Brawo nasza Anko-Różanko! Ale fajnie "naprodukowałaś" tych rozplenic, no masówka normalnie
Pięknie wyszło
dziękuję Malgos sama dumna jak paw jestem ale przede wszystkim to dobra sadzonka od Karoli. Nie sądziłam że one zdaza zakwitnąc jeszcze..
Bukszpany też mi się ładnie przyjęły i przyrosty mają.
popcorn 07:52, 05 wrz 2017

Ania, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę Rośliny które zostały na działce ledwo zipią, bo jeszcze przecież jakby je ktoś podlał podczas lata... ech szkoda słów

Gosia, próbuję więcej zdjęć od Alinki wgrać, ale słabo mi idzie przez komórkę. Ogród ma prze-cu-dow-ny!

Młoda pierwszy dzień w szkole, zielona, no ale ma koleżankę- Karolinkę zresztą- też nową, razem usiadły w ławce, będzie dobrze

miłego dnia wszystkim!!!
Gabriela 19:55, 05 wrz 2017

Karola, urządzasz się na nowych śmieciach i masz gdzie kopać, więc nie jest źle. Ogród Aliny jest fantastyczny i widzę że wrastasz w Małopolskę. Mam nadzieję że w końcu się będziemy mogły spotkać i w moim ogrodzie, pozdrawiam.