Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:45, 28 sty 2016

leon60 napisał(a)
hello
a może całe to moliniowe pole przesunąć do przodu w stronę domu by przed zagajnikiem zostawić troszkę trawnika ?
hello hello
Zaraz siadam i orzesuwam
nawigatorka 09:45, 28 sty 2016

Kasya napisał(a)
Chcialam tez zauwazyc ze sciezka moze byc rowniez wodna
https://pl.pinterest.com/pin/49398927139713299/

Piekne ale ja chodzic po wodzie nie umiem
magnolia 09:53, 28 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Magnolio ta sciezka nie musi byc zygzakowata.ja po prostu chcislam znalezc rozwiazanie inne niz fala bo z nia nie umialabym zyc.serio,jakkolwiek moze to byc dla niektorych dziwne.

Sprobuje odkleic molinie od brzóz przez przesuniecie jak proponowala Ola do przodu.

Co do zagajnika to on juz jest.Mozna go oczywiscie powiekszyc (M to by sie nawet ucieszyl).moze caly tyl dac w brzozach...

dobra, odklei, będzie fajnie.

Tył w brzozach?-a le mówiłas że chcesz tam zosatwić otwarty widok, czy źle zrozumiałam?
Może trochę rozciągnąć, żeby jeszcze koniec ścieżki obejmował i tyle?
nawigatorka 10:06, 28 sty 2016

magnolia napisał(a)

dobra, odklei, będzie fajnie.

Tył w brzozach?-a le mówiłas że chcesz tam zosatwić otwarty widok, czy źle zrozumiałam?
Może trochę rozciągnąć, żeby jeszcze koniec ścieżki obejmował i tyle?

trak mi przyszlo do głowy - a swoją drogą pospolite brzozy mają gołe pnie i wysoko korony więc widok byłby i tak
beta 10:27, 28 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Haha jak ladna bielizne zakupisz to M Ci kratownice wynajdzie

no właśnie...ale ze mną na zakupach jest problem....nie umiem dać się porozpieszczać...zawsze w takich sytuacjach gdzieś z tyłu głowy myślę, że w zasadzie zamiast sexi koszulki (w której i tak spać nie będę) mój sponsor mógłby mi kupić np. ładny obraz, lub kratownicę
beta 10:29, 28 sty 2016

ale fajna burza mózgów ...po kościach czuję, ze będzie fajnie
magnolia 10:30, 28 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

trak mi przyszlo do głowy - a swoją drogą pospolite brzozy mają gołe pnie i wysoko korony więc widok byłby i tak

jak nie musi byc otwarty widok zupełnie, to brzozy pasują i będzie spójnie i tła fajne dla molinii
nawigatorka 10:30, 28 sty 2016

przesunęłam ale wymusiało to kilka zmian
pasy molini mają teraz 4,5 metra szerokości
pasy trawnika między nimi nadal 3 m
i wróciłam do układu ścieżek Łukasza bo te moje jakoś mi tu teraz nie grały

nawigatorka 10:31, 28 sty 2016

beta napisał(a)

no właśnie...ale ze mną na zakupach jest problem....nie umiem dać się porozpieszczać...zawsze w takich sytuacjach gdzieś z tyłu głowy myślę, że w zasadzie zamiast sexi koszulki (w której i tak spać nie będę) mój sponsor mógłby mi kupić np. ładny obraz, lub kratownicę

haha tez tak mam
magnolia 10:31, 28 sty 2016

beta napisał(a)

ja też tak mam. Albo skręcam do działu dla dzieci i wybieram coś dla moich chłopkaów