Z zalozenia miala byc tylko molinia.pojawil sie pomysl by jeden pas tworzyly dla kontrastu kule i polkule i jeszcze to tez rozwazam.raczej nie chcialabym mieszac tu traw.
Kominek powstal z braku innego pomyslu i oszczednosci prawie rok mieszkalismy z niezabudowanym
Wymyslalam tak by bylo taniej a zrobilismy oczywiscie sami: cagla z rozwalonego budynku gospodarczego z naszj wsi-czyszczona szczotka i myjka i do tego zwykle gk.to wwszystko jest dobudowane do komina,ktory jest tam gdzie widac ramki.
Kominek widac z salonu.z drugiej strony tej scianki ktora okladalam cegla jest tv a naprzeciwko sofa.
wczoraj byłam w jednym markecie...ale mieli jedną i to za cienką siatkę zbrojeniową....generalnie nie było faceta z tego działu i nie bardzo miał kto nam udzielić info
to się zniechęciłam i do sklepu z bielizną pognałam...przy okazji zahaczyłam sklepy z wystrojem wnętrz i oczopląsu dostałam...motylki, kwiatuszki, wianuszki....czerwienie, zielenie, żółcie...kolorowo