Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:56, 28 sty 2016

Loosiuu napisał(a)
A to ma być tylko trzęślica, czy może dodasz jakieś prosa lub trzcinniki?

Z zalozenia miala byc tylko molinia.pojawil sie pomysl by jeden pas tworzyly dla kontrastu kule i polkule i jeszcze to tez rozwazam.raczej nie chcialabym mieszac tu traw.
nawigatorka 07:57, 28 sty 2016

Sebek napisał(a)

Gapię się i gapię

nawigatorka 08:01, 28 sty 2016

beta napisał(a)

ale czadowo...brawo Ty

jajo i gwiazdy niesamowicie oryginalne ...

podoba mi się kominek...jest...ale nie jest nachalny ...fajnie..a ten kominek to z salonu widać?...czy tak w przejściu tylko?...fajowsko

czy on jest obudowany?...czy w kominie siedzi?....sory za te głupie pytania, ale bardzo mi się spodobał...a komin w salonie mam

Dziekuje milo od rana tak poczytac

Kominek powstal z braku innego pomyslu i oszczednosci prawie rok mieszkalismy z niezabudowanym

Wymyslalam tak by bylo taniej a zrobilismy oczywiscie sami: cagla z rozwalonego budynku gospodarczego z naszj wsi-czyszczona szczotka i myjka i do tego zwykle gk.to wwszystko jest dobudowane do komina,ktory jest tam gdzie widac ramki.

Kominek widac z salonu.z drugiej strony tej scianki ktora okladalam cegla jest tv a naprzeciwko sofa.

Jakby co spokojnie pytaj
beta 08:01, 28 sty 2016

nawigatorka napisał(a)
polecam miło popatrzeć jest tez trochę polskich ogrodów
http://www.gapphotos.com/featuredetails.asp?featureref=2570

bosko...stwierdzam, że liatrie są jednak zbyt mało doceniane
nawigatorka 08:03, 28 sty 2016

beta napisał(a)

bosko...stwierdzam, że liatrie są jednak zbyt mało doceniane

Kiedys ten ogrod byl w ZtZ. swoja droga to blisko mnie.a mam liatry ale jakos wolalabym by kwitly dluzej

Ps masz kratownice?
beta 08:09, 28 sty 2016

oglądam ten kominek jeszcze raz...i kombinuję....na 90% chciałam mieć u siebie kozę...ale teraz zwątpiłam
nawigatorka 08:11, 28 sty 2016

Hehe a widzisz ja chcialabym miec nowoczesna koze
Kuba 08:13, 28 sty 2016

Zaskoczyło mnie że masz u siebie litra wcale jej nie kojarzę
Ściana wyszła wspaniałe, pewnie radość zwielokrotniona poczuciem że zrobiłaś to sama
beta 08:13, 28 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Kiedys ten ogrod byl w ZtZ. swoja droga to blisko mnie.a mam liatry ale jakos wolalabym by kwitly dluzej

Ps masz kratownice?

wczoraj byłam w jednym markecie...ale mieli jedną i to za cienką siatkę zbrojeniową....generalnie nie było faceta z tego działu i nie bardzo miał kto nam udzielić info

to się zniechęciłam i do sklepu z bielizną pognałam...przy okazji zahaczyłam sklepy z wystrojem wnętrz i oczopląsu dostałam...motylki, kwiatuszki, wianuszki....czerwienie, zielenie, żółcie...kolorowo
beta 08:15, 28 sty 2016

Kuba napisał(a)
Zaskoczyło mnie że masz u siebie litra wcale jej nie kojarzę
Ściana wyszła wspaniałe, pewnie radość zwielokrotniona poczuciem że zrobiłaś to sama

bo Asia już go nie ma...znaczy tego litra

a tak serio to wiem że o liatrię chodziło...przepraszam, taka głupawka się włączyła