Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:12, 08 mar 2016

siakowa napisał(a)

wy licealne pary my studiowa
dokladnie.my na studiach juz mieszkalismy razem.wyprowadzilismy sie z domu majac 19 lat.
lojalna_ 09:12, 08 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

A co masz na mysli wysrubowania?
.
Zalegalizowania zwiazku .......zreszta dzis to juz zupelnie nieistotny punkt w byciu razem
Kawa 09:16, 08 mar 2016

Asia ema podziwiam widze ze sobie przyświecał ale i tak brawo że mu sie chce

ja z moim emem
21 lat znajomości 21 lat bycia razem 16 lat po ślubie
nawigatorka 09:31, 08 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
.
Zalegalizowania zwiazku .......zreszta dzis to juz zupelnie nieistotny punkt w byciu razem

My ustalilismy date slubu trzy lata wczesniej przy zareczynach i tak bylo jak powiedzielismy
nawigatorka 09:32, 08 mar 2016

Kawa napisał(a)
Asia ema podziwiam widze ze sobie przyświecał ale i tak brawo że mu sie chce

ja z moim emem
21 lat znajomości 21 lat bycia razem 16 lat po ślubie

To dzielny facet
Piekne liczby
amelia_b 09:32, 08 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

O to grubo.a to pezrkladnie to ciekawe...
nie ciekawe Asiu, cztery miesiące przed ślubem zabrał się mój przyszły teściu pamiętam jak byłam u niego pod koniec styczna w szpitalu, a on się mnie pytał czy mu włosy do wesela odrosną, tydzień później już nie żył ślub przełożyliśmy o 1,5 roku, na 15 września, później się okazało ze ta samą datę ma moja siostra cioteczna, nie było wyjścia znów trzeba było przełożyć,więc udało nam się przełożyć na 29 września dwa tygodnie później, te przekładania były koszmarne, ale tez dziw że się udało, bo pół roku przed weselem rozstaliśmy się, parę dni burzy i się uspokoiłodlatego ten nasz wiązek taki pokręcony
Kawa 09:38, 08 mar 2016

amelia_b napisał(a)
nie ciekawe Asiu, cztery miesiące przed ślubem zabrał się mój przyszły teściu pamiętam jak byłam u niego pod koniec styczna w szpitalu, a on się mnie pytał czy mu włosy do wesela odrosną, tydzień później już nie żył ślub przełożyliśmy o 1,5 roku, na 15 września, później się okazało ze ta samą datę ma moja siostra cioteczna, nie było wyjścia znów trzeba było przełożyć,więc udało nam się przełożyć na 29 września dwa tygodnie później, te przekładania były koszmarne, ale tez dziw że się udało, bo pół roku przed weselem rozstaliśmy się, parę dni burzy i się uspokoiłodlatego ten nasz wiązek taki pokręcony

aaaa
kurde to ciekawie mieliście
nawigatorka 10:53, 08 mar 2016

Czyli Amelio u Was spokojnie byc nie moze

M mojej przyjacilki polamal obojczyk na roweze piec dni przed swoim slubem.juz nawet zorganizowalismy im ksiedza do szpitala byle slub sie odbyl,ale udalo im sie w szczycie sezonu,w maju przelozyc i slub i wesele na dwa tygodnie pozniej.wszedzie akurat byl wolny termin.miejsca te same
amelia_b 11:02, 08 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
Czyli Amelio u Was spokojnie byc nie moze

M mojej przyjacilki polamal obojczyk na roweze piec dni przed swoim slubem.juz nawet zorganizowalismy im ksiedza do szpitala byle slub sie odbyl,ale udalo im sie w szczycie sezonu,w maju przelozyc i slub i wesele na dwa tygodnie pozniej.wszedzie akurat byl wolny termin.miejsca te same
My byśmy się za nudzili Asiu
Kuba 11:09, 08 mar 2016

Wpadłam do Ciebie jak zwykle zaległości nadrabiać, rocznic gratuluję,i życzę miłego świętowania- chociaż czytałam że bez ema, ale ja dobry mężczyzna to święto kobiet trwa cały rok