Ja? Nirmalnie.miedzy 22 a 7.wiec calkiem sporo.dzis dzien na zaopatrzenie:betony,kleje,diody do spawania,farby...i lice na dostawe kraweznikow jutro.ale to juz chyba M zostawie
Haha nie pokazuj.ja wczoraj islyszalam od kolegi eMa ze klade te obrzeza "jak chlop".to podobno komplement byl.
Bedzie super.na prawde czuje sie troche jakby to tro gg e moj ogrod mial byc.tak mi sie podoba.na co sie nie zdecydujesz bedzie super.
A Tu doorenbosy sadzisz prawda? A duzo ich naliczylas? M zaakceptowal?
Ja sadze zwykle gloebie dlatego ze juz je mam i z oszczednosci. Choc doorenbosy oczywiscie piekne.
Asiu odnośnie brzóz to będą doorenbosy - tak bardzo mi się podobają
Magnolia zalecała aby je sadzić 3,5-4 m odstępy więc nie wiem ile tam dokładnie wyjdzie bo to dopiero jak wymierzę dokładnie na działce rabaty to będę wiedzieć bo ten plan to tak nie do końca jestem pewna odnośnie szerokości pomiędzy prawa a lewa stroną ogrodzenia ( południe północ) bo tambyło chyba ogrodzenie trochę przesunięte wgłąb działki to może wyjść trochę wężej jak na planie ( ale to dobrze placyk się ciut zmniejszy ). Ale tak na moje oko to 15 sztuk pewnie wyjdzie plus minus. M nie wie ile i dowie się jak pojedziemy po nie hihih Chociaż i tak się zdziwi bo trzeba będzie wziąć dużą przyczepke znalazłam doorenbosy po 56 zł ok.3 m dobra cena chyba ?
W trakcie budowlanych zalupow troszke ogrodowych sie zalapalo: brakujacy nawo,pierwsze ziola,narcyzy z mysla o wielkanocy,bambusy wieeeeelkie ktore ledwie do auta mi sie wmiescily na obelisk dla jerzyny by sie po calel dzialce nie panoszyla i obornik granulowany dla nowych nasadzen.
I z myślą o Was kilka fotek bibelotow
sklepowych
metoda faktow dokonanych ja jej raczej nie stosuje.ale jeli u ciebie zadziala to ok tylko aparatu nie zapomnij.cena chyba ok.a bedziesz sadzila punktowo czy calosc przekopiesz?