Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Kacha123 15:59, 09 mar 2016

Planujemy zmienić podłogę, zerwać stary sufit, zmniejszyć okno na sąsiadów, wybić okno na ogród, przerobić stary, otwarty kominek na zamknięty.
Teściowa namówiła mojego męża, żeby przy takiej inwestycji wziąć projektanta. I teraz mam wszystko obrzydzone - za duży narożnik, zbędna witryna, za mały salon. Lampy, które wybrałam też są be
Juzia 16:01, 09 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Planujemy zmienić podłogę, zerwać stary sufit, zmniejszyć okno na sąsiadów, wybić okno na ogród, przerobić stary, otwarty kominek na zamknięty.
Teściowa namówiła mojego męża, żeby przy takiej inwestycji wziąć projektanta. I teraz mam wszystko obrzydzone - za duży narożnik, zbędna witryna, za mały salon. Lampy, które wybrałam też są be

A może projektant jest be???
Kacha123 16:07, 09 mar 2016

Juzia napisał(a)

A może projektant jest be???

Może i jest, gorsze, że teraz ja widzę już wszystko jako be. Wcześniej nie myślałam, że komoda musi stać w osi stołu i mieć "oddech", że meble nie powinny stać jak w sklepie meblowym i takie tam
Juzia 16:16, 09 mar 2016

Kacha123 napisał(a)

Może i jest, gorsze, że teraz ja widzę już wszystko jako be. Wcześniej nie myślałam, że komoda musi stać w osi stołu i mieć "oddech", że meble nie powinny stać jak w sklepie meblowym i takie tam

Nie wiem co znaczy, że meble stoją jak w sklepie

Jak Ci się meble już nie widzą, to wystaw na olx. Ja tam wszystko opchnęłam, co mi się znudziło
Kacha123 16:23, 09 mar 2016

Juzia napisał(a)

Nie wiem co znaczy, że meble stoją jak w sklepie

Jak Ci się meble już nie widzą, to wystaw na olx. Ja tam wszystko opchnęłam, co mi się znudziło

Z meblami wszystko OK. Tylko wychodzi wg projektantki na to, że w moim salonie tych mebli nie da się ustawić żeby było dobrze. Może trzeba było najpierw zrobić remont, a później kupować meble, ale ja większość rzeczy robię odwrotnie, niestety
Juzia 16:27, 09 mar 2016

Kacha123 napisał(a)

Z meblami wszystko OK. Tylko wychodzi wg projektantki na to, że w moim salonie tych mebli nie da się ustawić żeby było dobrze. Może trzeba było najpierw zrobić remont, a później kupować meble, ale ja większość rzeczy robię odwrotnie, niestety

Dobra porojektantka to powinna do mebli remont dopasować!
Bo odwrotnie to zwykły śmiertelnik potrafi!
Kacha123 16:31, 09 mar 2016

Dobra, nie zaśmiecajmy wątku bo nas zbanują, tak mi się ulało żółci
Dzisiaj podjedzie kumpel i będziemy przesuwać graty. Dzięki Juzia
siakowa 16:40, 09 mar 2016

Uuuu
nawigatorka 17:12, 09 mar 2016

O jacie faktycznie masz powody do frustracji.jesli projektanci kazali Ci cos kupic yo sa za ti chyba odpowiedz ialni co zrobili co? Niech sobie teraz to wezma.
siakowa 17:14, 09 mar 2016

To chyba inaczej. Kasia kupila a teraz wezwala projektantow.