Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:23, 09 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Ale owocny miałaś ten dzień kobiet! Rabaty fachowo okrawężnikowane
Ja za to miałam totalnie zwalony wieczór i odechciało mi się wszystkiego - remontu, ogrodu, pogody itd, itp
O to szkoda mam nadzieje ze dzis juz lepiej.a jutro mozna sobie odbic.w koncu to dzien mezczyzny
nawigatorka 15:28, 09 mar 2016

Moj wczorajszy wykop pobdzisiejszym roztopionym sniegu wyglada tak... tak jak pisalam kiedys byl tu staw,zasypany zostal wielkim gruzem i nawieziona ziemia,ktora okazala sie byc glina...i po wiekszych opadach wolno wsiaka tu woda.

Wiec wzięłam sie za ciecie.i od razu zrobilo sie cieplej.kto ciał kiedys giganteusa ten wie w grudniu pezyciety byl na wysokosc ok metra by nie smiecil a teraz reszta.wiem ze ta tarawa nie ma wielu milosnikow,ale to pierwsza posadzona przez nas sadzonka na dzialce. Przesadzana ciagle.a twraz zajmuje 5x1 metrów.lubimy jej szum...
Kawa 15:29, 09 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
O to szkoda mam nadzieje ze dzis juz lepiej.a jutro mozna sobie odbic.w koncu to dzien mezczyzny

hea ha no właśńie tylko jak powiedziec mojemu emowi że to peerelowskie święto jak nie jest
Kawa 15:30, 09 mar 2016

ale trawska ci się naskładało
Juzia 15:33, 09 mar 2016

A cisom tam nie za mokro w tym stawie???
nawigatorka 15:36, 09 mar 2016

Kawa napisał(a)

hea ha no właśńie tylko jak powiedziec mojemu emowi że to peerelowskie święto jak nie jest

Hahaha
nawigatorka 15:37, 09 mar 2016

Kawa napisał(a)
ale trawska ci się naskładało

To tylko metr.caly miskant mial na pewno ponad 4
Kacha123 15:37, 09 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

No niestety nie
Jak robiliśmy łazienkę, to do zakupu płytek firma robiła projekt - wtedy usłyszałam, że najlepiej jak przeniesiemy okno w łazience. Uśmiałam się
Teraz szykuję się do remontu salonu. Teściowa poleciła mi projektantki, które robiły jej mieszkanie. I co usłyszałam, że albo wywalamy witrynę (nówkę) albo kominek, bo każda inna opcja będzie z doopy I wiesz co, tym razem mnie to nie śmieszy. I tak oto odechciewa mi się robienia okna na ogród
nawigatorka 15:39, 09 mar 2016

Juzia napisał(a)
A cisom tam nie za mokro w tym stawie???

Nie skarzyly sie
A tak powazniebto tam jestvtak mokro tylko na przwdwiosnou i chwilke po jakichs wielkich ulewach.reszta roku to beton.lopaty nie wbijesz.no i woda zebrala sie tam gdzie miala dziure
nawigatorka 15:41, 09 mar 2016

Kacha123 napisał(a)

No niestety nie
Jak robiliśmy łazienkę, to do zakupu płytek firma robiła projekt - wtedy usłyszałam, że najlepiej jak przeniesiemy okno w łazience. Uśmiałam się
Teraz szykuję się do remontu salonu. Teściowa poleciła mi projektantki, które robiły jej mieszkanie. I co usłyszałam, że albo wywalamy witrynę (nówkę) albo kominek, bo każda inna opcja będzie z doopy I wiesz co, tym razem mnie to nie śmieszy. I tak oto odechciewa mi się robienia okna na ogród

Hmmm a moge zapytac dlaczego potrzebowaliscie projektantki? To jakis duzy remont z duzymi konstrukcyjnymi zmianami tak?