Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:57, 22 mar 2016

Sebek napisał(a)
Nie mogę przeżyć tych bukszpanów - do kul podchodzę z miłością, tak zostałem wychowany na forum

A chcesz patyki Silver Dollar? Bo będę ciąć - tylko nie wiem czy po świętach czy przed - Babcia zadecyduje i jej poglądy nt. pracy w wielki tydzień

Sebku wiem ze kula=ogrodowisko i dlatego mam ich troche.ale ja jakby nie patrzeć rosliny traktuje uzytkowo.nie potrzebowalam juz kul a upychanie ich na.sile groziloby przesadzaniem za rok.

A co do hortek to milo z.epytasz ale mam juz sporo patyczkow i to z dwoch źródeł,zeszloroczne sadzonki,jesli Ewa sie nie rozmysli to tez jej sadzonki.wiec powinno wystarczyc.moze ztwoje komus innemu sie przydadza.
A jakby pech mial spasc na Ciebie to nie tnij lepiej u Babci
polinka 22:34, 22 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

Ale to nie objaw stresu.jakbym nie byla pewna to bym to u Was opiniowala.wiesz ze ja tak jak Ty-Pytam ale wiem swoje

Tam gdzie bykszpany jeszcze jest demolka bo pogoda przeszkodzila. Ale za to M przywiózł drewni na lawki do wglebnika i zaczal kopac schody

Ale Ci fajnie
Działacie aż miło popatrzyć!
kitek81 22:37, 22 mar 2016

zdrówka dla córy! moja ma to samo...
nawigatorka 22:41, 22 mar 2016

polinka napisał(a)

Ale Ci fajnie
Działacie aż miło popatrzyć!

Dzieki Poli.zaraz prace przecgodza do domu i bedzie w ogrodzie pewnie postoj wiec musimy sie nacieszyć
nawigatorka 22:42, 22 mar 2016

kitek81 napisał(a)
zdrówka dla córy! moja ma to samo...

Dziekuje.i my zdrowia zyczymy.u nas antybiotyk pomaga.jeszcze trochę wysypki mamy ale samopoczucie i temperatura ok.jezyk jakby zdrowy oby mlodsza nie zlapala
Madzenka 22:58, 22 mar 2016

Siaka i po co pisłaś o tym pechu? Jutro moje róze przychodzą!!! Miałam w piątek rano posadzić. Ożesz!
kasja83 22:59, 22 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

Novto teraz sie jeszcze bardziej zarumienilam.staramy sie a poza tym daje nam to duzo.radosci i tyle.to.swoisty hedonizm przez masochizm
Ubnas tez dzis bylo momentami niemilo.ale i tak bylam cala w blocie wiec co za roznica
buhaha. Jak na spokojnie czytam, to widzę ze mój słownik w telefonie też robi sabotaż słowny, a co robić jak eM nie chciał dać mi komputera
Madzenka 22:59, 22 mar 2016

Miałam napsiać Asiu że czekam w napięciu na wgłębnik, ale sie zdenerwowałam na pecha
nawigatorka 23:01, 22 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Siaka i po co pisłaś o tym pechu? Jutro moje róze przychodzą!!! Miałam w piątek rano posadzić. Ożesz!
Marzena o.kto jak kto ale Ty w przesady to chyba nie wierzysz?
nawigatorka 23:03, 22 mar 2016

kasja83 napisał(a)
buhaha. Jak na spokojnie czytam, to widzę ze mój słownik w telefonie też robi sabotaż słowny, a co robić jak eM nie chciał dać mi komputera
mi robil juz nie raz.az wymienilam telefon ja kompa włączam jedynie jak zdjec szukam.