Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Mary 22:52, 31 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

ABCDE to świdosliwy a zółte pasy to rabaty z molinią tzw moliniowe pole

To będzie jak plantacja ...
Widziałaś gdzieś takie połączenie świdośliwy z molinią. Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać?
babka 22:56, 31 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
a znasz druga strone z murem? Tam to dopieto jest wysokosc ponad dwa metry.ty troche widac po prawej

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=361

Jak bedzie wygkadac? Mam nadzieje ze jakos.pod murem bedzie rabata.a na jego gorze runianka.jeszcze troche

Lawende ciachalam tym
https://www.google.pl/search?q=nożyce+akumulatorowe+wolf&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJn5mn1ebLAhXFnXIKHaI-DjEQ_AUIBygB&biw=360&bih=559
Do lawendy jak znalazl.bukszpany wole nozycami.ja dostalam kiedys od gwiazdora

Znam Twoje mury, teren niełatwy ale ogarniasz go niesamowicie pomyslowo. Jestem pod wrażeniem, ja chyba bym poległa.

Maszynką mnie kusisz, dużo lawendy nie mam ale zawsze schludniej wygląda tak przycięta.

Brzozami dałaś popis, będzie pięknie ! Trzymam kciuki coby się wszystkie ładnie przyjęły Idę czytać dalej bo tylko z grubsza przeleciałam - tyle stron to lektura na godzinę
nawigatorka 23:03, 31 mar 2016

MariBere napisał(a)

To będzie jak plantacja ...
Widziałaś gdzieś takie połączenie świdośliwy z molinią. Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać?

widziałam.oczyma wyobrazni
1146 sztuk... chyba.juz sama dobrze nie pamiętam
nawigatorka 23:06, 31 mar 2016

babka napisał(a)

Znam Twoje mury, teren niełatwy ale ogarniasz go niesamowicie pomyslowo. Jestem pod wrażeniem, ja chyba bym poległa.

Maszynką mnie kusisz, dużo lawendy nie mam ale zawsze schludniej wygląda tak przycięta.

Brzozami dałaś popis, będzie pięknie ! Trzymam kciuki coby się wszystkie ładnie przyjęły Idę czytać dalej bo tylko z grubsza przeleciałam - tyle stron to lektura na godzinę

teren jak teren. my troche profilaktycznie postwilismy dom stąd te trudnosci.

jesli duzo lawendy nie masz i innych, które bys tym cieła to nie ma sensu. ręcznie też ładnie uformujesz.

z grubsza ale wszystko wiesz
lindsay80 23:34, 31 mar 2016

z tarasu na razie ich nie widać, ale już na zdjęciach w zbliżeniu widać, że to piękne egzemplarze są, szybko Ci ten zagajnik urośnie.

Ja z podwórka widzę na jednym podwórku taki zagajnik i powiem Ci, że nieustannie do niego wzdycham.

Będzie pięknie!

Moje malkulkowe jarzmianki identycznie teraz wyglądają.

Zawilce sprawdziłaś dokładnie, żyją?
nawigatorka 23:49, 31 mar 2016

lindsay80 napisał(a)
z tarasu na razie ich nie widać, ale już na zdjęciach w zbliżeniu widać, że to piękne egzemplarze są, szybko Ci ten zagajnik urośnie.

Ja z podwórka widzę na jednym podwórku taki zagajnik i powiem Ci, że nieustannie do niego wzdycham.

Będzie pięknie!

Moje malkulkowe jarzmianki identycznie teraz wyglądają.

Zawilce sprawdziłaś dokładnie, żyją?

Dzieki Edyta.
Sprawdzalam.nie ma oznak zycia.wogole nie bralama pod uwage ze moze im cos byc.nie okrywalam.oby to byla kwestia czasu...
inag 00:32, 01 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
moze jeszcze cos sie uda ale wtedy strzez sie.nawiedze Cie na pewno

Nie boję się! Ja twarda jestem!
beta 07:59, 01 kwi 2016

cześć....dziś stal przyjeżdża
kasja83 08:03, 01 kwi 2016

Sie ma!

Planik super-bardzo lubię brzozy-narazie mam całe dwie przy placu zabaw dla dzieciaków-ale to piękne drzewa. A brzozowy zagajniczek-super sprawa.
nawigatorka 08:14, 01 kwi 2016

inag napisał(a)

Nie boję się! Ja twarda jestem!