Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:15, 02 kwi 2016

Kasia73 napisał(a)
jestem ciekawa jak wykańczasz murki. Sam tynk czy z siatką?

Mi podoba się wianek zielono biały

Cieszy mnie to bardzo
Z siatka i podwójnym klejem i na to farba elewacyjna.dosc przewidywalnie
nawigatorka 21:16, 02 kwi 2016

Kasya napisał(a)
Asia, a ty oglądalas juz te swidosliwy w szkolce ?
ogladalam ale takie ktorych nie kupie bo mi rozmiar i pokroj nie pasowal.a dlaczego pytasz?
nawigatorka 21:17, 02 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
lista prac dzis wykonanych jak zwykle imponująca.
A wianek biało-zielony przeuroczy!
cieszy mnie Wasze poparcie bo klientka nielatwalece graby Twoje zobaczyc
katiaxx 21:26, 02 kwi 2016

wianki śliczne
a co do świdośliw też jestem ciekawa na jakim etapie jesteś

inag 21:28, 02 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
ja nie mam trawnika wiec to ja nie mam startu bede sie uczyc gdy dojdebdo tego etapu.a tak wogole Ty maszbtrawnik zbsiewu? Sami robiliscie?

Tak sami sialiśmy ale co sie umordowaliśmy to nasze...Nie wspominam o tym ile czasu wybieraliśmy kamienie z ziemi (była tego cała przyczepa). Później co posialiśmy to tak zaczynało lać, że wszystkie nasiona spływały do sąsiadów. (u nas od jednej strony do drugiej jest 1,20m różnicy). Następnie mieliśmy wysyp chwastnicy. Całymi dniami ją ręcznie wyrywałam. Kiedy już myślałam że wytępiłam wszystko po chwili znowu się pojawiała. Dalej było jeszcze kilka innych ciekawych sytuacji z tą trawą. Oj działo się... Na końcu już tak jej miałam dosyć, że patrzeć na nią nie mogłam
inag 21:29, 02 kwi 2016

Dla mnie też ten wianek biało zielony jest nr 1 (No nr 2 bo zapomniałam oczywiście o moim obecnym na drzwiach)
nawigatorka 21:31, 02 kwi 2016

inag napisał(a)

Tak sami sialiśmy ale co sie umordowaliśmy to nasze...Nie wspominam o tym ile czasu wybieraliśmy kamienie z ziemi (była tego cała przyczepa). Później co posialiśmy to tak zaczynało lać, że wszystkie nasiona spływały do sąsiadów. (u nas od jednej strony do drugiej jest 1,20m różnicy). Następnie mieliśmy wysyp chwastnicy. Całymi dniami ją ręcznie wyrywałam. Kiedy już myślałam że wytępiłam wszystko po chwili znowu się pojawiała. Dalej było jeszcze kilka innych ciekawych sytuacji z tą trawą. Oj działo się... Na końcu już tak jej miałam dosyć, że patrzeć na nią nie mogłam
kurcze ja sobie tego u nas nie wyobrazam...mamy 4 metry spadku...no dobra na razie nie mysle
Alebefekt u Was piękny
nawigatorka 21:32, 02 kwi 2016

inag napisał(a)
Dla mnie też ten wianek biało zielony jest nr 1 (No nr 2 bo zapomniałam oczywiście o moim obecnym na drzwiach)

Kasya 21:33, 02 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
ogladalam ale takie ktorych nie kupie bo mi rozmiar i pokroj nie pasowal.a dlaczego pytasz?

no bo bylam ciekawa co to za swidosliwy takie drogie
nawigatorka 21:40, 02 kwi 2016

Kasya napisał(a)

no bo bylam ciekawa co to za swidosliwy takie drogie
ta szkoła te drogie wyprzedala.a tansze sa za małe.ale jedno co wiem na ewno o tych drzewach to ze sa bardzo drogie