Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

kasja83 11:35, 02 kwi 2016

To centrum ogrodnicze to prawdziwy raj!Ja w końcu muszę się skusić i jechać gdzie w świat pooglądać i pomacać-nie samym netem człowiek żyje
nawigatorka 13:16, 02 kwi 2016

Tak na szybko.dziękuję dziewczyny za wszelkie rady.kotom i lepom mowie nie.
Masze moskitiery powodowalu ze.mielismy 10 a nie 1000 much na metr kwadratowy.wiec dzialaja.
Edyta ja chetnie poprosze o namiar nabte feromony jakbys mogła.wole czuc zapach padliny niz sie jak padlina oblepiona przez muchy
Nasz znajomy nocujacy kiedys u nas rano stwierdzil ze mamy srylion metrow kwadratowych a jedna mucha cala noc musiala siedziec wlasnie na nim
Zielona 17:00, 02 kwi 2016

Dziewczyny - te feromony sprawdzają się tyko na tak dużych działkach jak ma Asia. Wiesza się je w narożniku, do którego i tak się rzadko zagląda - muchy z promienia kilkudziesięciu metrów zlatują się dokładnie tam. Zapach nie jest aż tak intensywny - ostatecznie to feromony W domu i ogrodzie tego nie czujesz, a masz spokój z plagą. Myślę, że nie do końca zdajecie sobie sprawę z tego, czym jest mieszkanie na takim terenie jak Asia. To cudowne miejsce, z dala od miejskiego hałasu, ale jeśli w okolicy są konie - much jest naprawdę o wiele, wiele więcej niż w standardowej zabudowie jednorodzinnej. No i... to nie są tylko małe zwyczajne muchy, ale też okropne wielkie muszyska, chętnie pojawiające się wokół zwierząt...

Nikogo nie namawiam - sama zresztą nie korzystałam z takiego sposobu, ale u znajomych widziałam, że to działa
nawigatorka 19:06, 02 kwi 2016

Marto dziekuje ze tak ladnie to przedlozylas bo bardziej wiarygodnie to brzmi niz moje zapewnienie o ilosci much u nas i ich uciazliwosci.
A koni u nas dostatek,a w malo ktorej wsi tyle sie ich jeszcze spotyka.
Żeby nie bylo za nic nie zamienilabym sie na inny typ zabudowy wlasnie wczoraj z M o tym rozmawialismy mijajac osiedla identycznych domow jakby je dziecko z foremki jednej zbudowalo.
Skoro druga osoba poleca feromony cos musi byc na rzeczy.a wiesz Marto gdzie takie coc mozna kupic w okolicy?
kasja83 19:13, 02 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Marto dziekuje ze tak ladnie to przedlozylas bo bardziej wiarygodnie to brzmi niz moje zapewnienie o ilosci much u nas i ich uciazliwosci.
A koni u nas dostatek,a w malo ktorej wsi tyle sie ich jeszcze spotyka.
Żeby nie bylo za nic nie zamienilabym sie na inny typ zabudowy wlasnie wczoraj z M o tym rozmawialismy mijajac osiedla identycznych domow jakby je dziecko z foremki jednej zbudowalo.
Skoro druga osoba poleca feromony cos musi byc na rzeczy.a wiesz Marto gdzie takie coc mozna kupic w okolicy?

Asia u nas znów obradza w komary!Już pierwsze sztuki radośnie sobie latają. Masakra to jakaś jest. Chociaż zeszły sezon nie poskąpił także much. I jeszcze mi się biedronki przypomniały-nalot biedronek miałam. I jak tak sobie pomyślę-to w sumie insekty nas bardzo lubią
nawigatorka 19:17, 02 kwi 2016

Wlasnie wrocilam z ogrodu... pogoda piekna choc wiatr dosc chłodny.ale narzekać nie mam zamiaru.

-wysialam biale jezowki wokol posadzonych wczesniej sadzonek- Iwono,Ilono,Magdo dziekuje
-lawende podsypalam dolomitem
-liscie na ziemie lisciowa polane mocznikiem i przewalone
-jako pomocnik murarza przerobilam z M 15 25 kilogramiwych workow betonu-wspomne jedynie ze podziwiam mojego M bo od dwoch miesiecy muruje w kazdej wolnej chwili i twardy jest,ja juz powoli na beton patrzec nie moge
-przekopalam kilkanascie metrow darni w starej czesci zagajnika brzozowego
-przesadzilam 8 sztuk rozplenic Little Bunny - maly nie znaczy latwy.to ich trzecia miejscowka i mam nadzieje ostatnia bo kolosy do przesadzania z nich straszne. Teraz rosna w nogach ukrzyzowanej gruszy.

Sponiewieralam sie dzis niemało
nawigatorka 19:19, 02 kwi 2016

A i kwiatki zostawiam te ktorych deszcz jeszcze nie zniszczyl

ewa004 19:23, 02 kwi 2016

chora jestem na te krokusy w rumiance rumiankę juz mam
kasja83 19:39, 02 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Wlasnie wrocilam z ogrodu... pogoda piekna choc wiatr dosc chłodny.ale narzekać nie mam zamiaru.

-wysialam biale jezowki wokol posadzonych wczesniej sadzonek- Iwono,Ilono,Magdo dziekuje
-lawende podsypalam dolomitem
-liscie na ziemie lisciowa polane mocznikiem i przewalone
-jako pomocnik murarza przerobilam z M 15 25 kilogramiwych workow betonu-wspomne jedynie ze podziwiam mojego M bo od dwoch miesiecy muruje w kazdej wolnej chwili i twardy jest,ja juz powoli na beton patrzec nie moge
-przekopalam kilkanascie metrow darni w starej czesci zagajnika brzozowego
-przesadzilam 8 sztuk rozplenic Little Bunny - maly nie znaczy latwy.to ich trzecia miejscowka i mam nadzieje ostatnia bo kolosy do przesadzania z nich straszne. Teraz rosna w nogach ukrzyzowanej gruszy.

Sponiewieralam sie dzis niemało

Ja w ręcach też czuję dzisiejszą ładną pogodę-ale u mnie nie ma tylu podpunktów z zakresu prac wykonanych. Nadal kopanie w ziemi...chyba zostanę grabarzem
Kacha123 19:40, 02 kwi 2016

Ja też dzisiaj popracowałam i fajnie było. Jutro idę walczyć z chwastami, bo wstyd fotki robić. Krokusy z runianką bomba!