Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 18:17, 13 maj 2016

kasja83 napisał(a)
ale lawendy...boskie.Jaka to odmiana?Pewnie odpowiadasz po raz setny na to pytanie
kupilam bez opisu ale to najpewniej viva-ladna zima i o jasnych,bladych kwiatach
nawigatorka 18:23, 13 maj 2016

Runianka posadzona wczoraj.dzis molinia.nawet mi ciut zostalo.jutro chwasty
Luki 22:29, 13 maj 2016

Ja mam studnię z kregów betonowych, ale pompę hydroforową na zewnątrz z wężem ssącym wpuszczonym do studni. Sprawdza się bardzo dobrze. Ma jeden minus jest dość głośna, kosztu dokładnie nie pamiętam, ale nie więcej jak 350zł, oczywiście, żadna 'firmowa'. Cena jest też zależna od tego na jakim poziomie będziecie mieć wodę bo wysokość podnoszenia wody jest ważna.
katiaxx 22:31, 13 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Runianka posadzona wczoraj.dzis molinia.nawet mi ciut zostalo.jutro chwasty

Jak mi zostało to doklejalam do chudzin
blyxa 22:40, 13 maj 2016

nawigatorka napisał(a)

My z M gustem jestesmy identyczni.kiedys jedynie na ogrod mielismy jedynie jakies inne wizje.ale teraz wizja jest juz wspolna raczej i przyznam ze to o wiele latwiejsze i przyjemniejsze.tego i Tobie zycze

Wiesz ja tam nie narzekam strasznie - nie koniecznie musimy mieć takie same hobby, aby nam się fajnie ze sobą żyło Jednak trzeba czasem iść w związku z tym na kompromisy i zadania ogrodnicze dozować z umiarem

Kolejne zdjęcia bardzo fajne. Szczególnie ujęcia z góry przypadły mi do gustu.

Chciałam pytać o żurawki i ich kwitnienie ale już doczytałam, że zwyczajnie nie lubisz. Zresztą przyznam się, ze te jasnozielone w czasie kwitnienia, też mi się nie podobały.

inag 01:00, 14 maj 2016

Niestety z taką pompą nie pomogę bo mamy tę wersję wpuszczoną w ziemię. A wiesz, że podobno chcą wprowadzić nowy podatek od wody z własnej studni? Już nie będzie tak kolorowo
nawigatorka 07:16, 14 maj 2016

Luki napisał(a)
Ja mam studnię z kregów betonowych, ale pompę hydroforową na zewnątrz z wężem ssącym wpuszczonym do studni. Sprawdza się bardzo dobrze. Ma jeden minus jest dość głośna, kosztu dokładnie nie pamiętam, ale nie więcej jak 350zł, oczywiście, żadna 'firmowa'. Cena jest też zależna od tego na jakim poziomie będziecie mieć wodę bo wysokość podnoszenia wody jest ważna.

Dziekuje Luki.a używasz jej tylko do celow ogrodowych rozumiem?i jaka gleboka masz studnie jesli moge zapytac
nawigatorka 07:17, 14 maj 2016

katiaxx napisał(a)

Jak mi zostało to doklejalam do chudzin
u mnie wszystkie chudziny bo ja p9 dzielilam na pol gdzes dosadze w ogrodzie bez obaw.miejse sie znajdzie
nawigatorka 07:19, 14 maj 2016

blyxa napisał(a)

Wiesz ja tam nie narzekam strasznie - nie koniecznie musimy mieć takie same hobby, aby nam się fajnie ze sobą żyło Jednak trzeba czasem iść w związku z tym na kompromisy i zadania ogrodnicze dozować z umiarem

Kolejne zdjęcia bardzo fajne. Szczególnie ujęcia z góry przypadły mi do gustu.

Chciałam pytać o żurawki i ich kwitnienie ale już doczytałam, że zwyczajnie nie lubisz. Zresztą przyznam się, ze te jasnozielone w czasie kwitnienia, też mi się nie podobały.

fajnie czytac ze sie Wam fajnie zyje.znam wiele par gdzie roznice w pasji utrudniaja szczesliwe zycie.
Przypomnialas mi ze fotki wczoraj zrobilam i nie wstawilam
nawigatorka 07:20, 14 maj 2016

inag napisał(a)
Niestety z taką pompą nie pomogę bo mamy tę wersję wpuszczoną w ziemię. A wiesz, że podobno chcą wprowadzić nowy podatek od wody z własnej studni? Już nie będzie tak kolorowo
wiem Ilono ze taka masz bo przecież dokladnie mi ja opisywalas.ale ze nas zniechecily to szukamy innego rozwiazani,bo sama studnia by sie przydala i to bardzo.
Podatek ma byc ale za wode do celow przemyslowych.przynajmniej na razie