Czy ma tos moze pompe do studni takiej wierconej ktora montuje sie nie na jej dnie ale na gorze?
Sa znacznie tansze.znajomy uzytkuje od kilku lat i polecał.moze macie jakies doswiadczenia?
Twierdzilismy ze nie chcemy studni ze wzgledu na koszt pompy ale moze daloby sie to obejsc.przydalaby sie
ja nie wiedziałam że takie są zachłanne na wodę, wystarczy ze jeden dzień nie podleje a one już leżą i w półcieniu posadzone, nie wiem co im nie pasuje, za twoje kciuki trzymam, żeby były olbrzymie i dorodne
ja mam wodę z takiej studni w domu, i oczywiście idzie na cały ogród. Pompę mamy w łazience, fakt, że studnia kopana była 10 lat temu to i ceny może były inne ale za pompę coś ponad tysiąc złotych zapłaciliśmy i jest super. a czy tam pod ziemią jest jakaś druga to nie pamiętam, chyba nie. pompa grundfos, dla mnie niezawodna
Lustro takie stare to mam, w piwnicy wisi i małżonek się w nim przegląda w sumie to nie wiem czy on tam jeszcze coś w nim widzi ale ono prostokątne i dokładnie nie pamiętam czy te ramy kanciaste, zerknę po pracy