Ogloszenie Wbrew pozorom ogrodowe Poszukuje starej drewnianej ramy np na lustro.najlepiej prostej takie cztery dechy gdybybmuala ponad metr długości byloby idealnie. Może komus gdzies taka zawadza?
hihihi jak przyjade to zaloze a tak na powaznie to taka prowizorka zajmuje kilka godzin moze nawet 2 jak masz linie z kompensacja to nie musisz sie martwic ze na koncu lini woda niempoleci bo np za male cisnienie.
starocie.za grosze ze sarej kolekcji ikei chyba sprzed 4 lat. Kiedys mialy jeszcze niebieskie poduchy
Asiu, zróbcie sami ze starych desek. O gruszy powiem, narysuję ale potem. Bo teraz jestem już w przelocie.
Gdybym jeszcze rozumiała, co Siakowa do mnie mówi ... . Poleci, u mnie poleci, bo cały ogród jest pod ciśnieniem wód mineralnych i ja ją mam nawet w kranie.
z poduchą pewno jeszcze cudniej
Chyba z malo ktorej rosliny sie tak nie ucieszylam jak z tych kwiatkow.juz myslalam ze nie beda chcialy u mnie rosnac a tu niespodzianka,sadzonki w przechowalniku.jesli zawilce nie ozyja jakos nagle dostana swoja rabatke
dlaczego uszczykujesz kwiaty żurawkom- nie podobają Ci się czy chodzi o coś innego?