Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:51, 21 maj 2016

polinka napisał(a)

To ciekawe co piszesz. Moje dwa też jakby stały w miejscu, niby odrosty boczne idą ale środek stoi. Dam im jeszcze trochę czasu bo widzę, że po codziennej konkretnej dawce wody reszta pięknie rusza.
jesli srodki nie sa calkiem suche to znaczy ze moje mimo wyskubania sukcesywnie zasychaly.
Lejesz codziennie?luksusowo maja zatem Twoje rosliny.my raz w tygodniu...za duzo tego.
Madzenka 11:38, 22 maj 2016

Kochana widzę ze nie tylko ja z forum spowolniłam Przeczytałam wszytsko u ciebie ale miałam juz tylko siły na uśmieszek
Miałam mega imprezę w domu, musiałam orać do nocy, ale juz po i mam czas na ogród

Jak tam ognisko?
inag 11:46, 22 maj 2016

Hej!
Co to się stało, że tak mało mam do nadrabiania? Przyzwyczaiłaś mnie do min 100 postów a tu taka bieda
Przyznaj się co kombinujesz, bo jak rzadko wchodzisz na O. to na pewno coś
nawigatorka 13:58, 22 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Kochana widzę ze nie tylko ja z forum spowolniłam Przeczytałam wszytsko u ciebie ale miałam juz tylko siły na uśmieszek
Miałam mega imprezę w domu, musiałam orać do nocy, ale juz po i mam czas na ogród

Jak tam ognisko?
a No tak

Krawężników nie ma kiedy przywieźć,na Pana od konstrukcji altany czekamy, w ogród piec litrów flotowitu przedwczoraj wlałam a wczoraj oprysk na robale.
Przedwczoraj tankowałem ostatni raz ścianę jutro maluje...co tu pokazywać?

Poza tym roczny plan juz prawie zrealizowany

Możecie przynajmniej zatęsknić
nawigatorka 14:00, 22 maj 2016

inag napisał(a)
Hej!
Co to się stało, że tak mało mam do nadrabiania? Przyzwyczaiłaś mnie do min 100 postów a tu taka bieda
Przyznaj się co kombinujesz, bo jak rzadko wchodzisz na O. to na pewno coś
az mnie normalnie to dotknelo m tez mówi ze nudy u mnas.ale sie odbijemy teraz luzzzz
leon60 14:08, 22 maj 2016

oj tam nudy zaraz, nie tylko tyraniem w ogrodzie człowiek żyje czasem trzeba też odpocząć i po delektować się wykonaną pracą
miłej niedzieli
polinka 17:38, 22 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
jesli srodki nie sa calkiem suche to znaczy ze moje mimo wyskubania sukcesywnie zasychaly.
Lejesz codziennie?luksusowo maja zatem Twoje rosliny.my raz w tygodniu...za duzo tego.

Mówisz luksusowo? Tylko id bo robię obserwację , reszta w miarę potrzeb ale nie możemy porównywać twoich hektarów do moich metrów.
nawigatorka 19:41, 22 maj 2016

leon60 napisał(a)
oj tam nudy zaraz, nie tylko tyraniem w ogrodzie człowiek żyje czasem trzeba też odpocząć i po delektować się wykonaną pracą
miłej niedzieli
fakt ze zasem bardziej przyziemne (choc w ty przypadku to nie najlepsze okreslenie) czlowiekowi glowe zaprzataja).
Ale madrze powiedziane nie.po.to.przewala sie tony betonu,ziemi,piachu by nawet nie moc na to chwile.l popatrzec... choc na lezaku jeszcze nie usiadlam.
Ale bez obaw plany jeszcze sa i bedzie sie dzialo
nawigatorka 19:41, 22 maj 2016

polinka napisał(a)

Mówisz luksusowo? Tylko id bo robię obserwację , reszta w miarę potrzeb ale nie możemy porównywać twoich hektarów do moich metrów.
w tym aspekcie hektary uwieraja
nawigatorka 19:43, 22 maj 2016

Dzis ogrodowo jedynie podlewanie.
7000 litrow polecialo a i tak jeszcze 32 drzewa do podlania na jutro...
Poza nawozeniem i opryskami sprzatnelam juz liscie tulipanow.lato sie zaczyna...