Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

malkul 16:24, 04 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Wszystkie szesciopaki wykupiłam

o matyldo toć to będzie lawendowe pole!
Kasya 16:48, 04 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Wszystkie szesciopaki wykupiłam

a to jakas inna lawenda niz ta wysoka ?
nawigatorka 20:29, 04 lip 2016

ivo napisał(a)
Wow ! Będą łany lawendowe !
raczej pas lawendowy i juz jest. Ale nie jest taki duzy posadzilam 50sztuk.zostalo 9 w zapasie. Ale ze sa malenkie to trudno je pokazac
nawigatorka 20:35, 04 lip 2016

lindsay80 napisał(a)
może z koła zegar?
A ja na moja vive nie patrzę na razie zbyt przychylnym okiem, bardziej podobają mi się odmiany z kwiatami, które mają intensywniejszy kolor, ale może jeszcze zmienię zdanie, bo na razie ona taka rzadka jest.

Ja mam vive choc nie z Obi a z innego miejsca i bardzo jestem z niej zadowolona.jest duza, bardzo gesta,piekna zima i tworzy geste kule. Mialam kiedys te ciemna i nie wygladala tak dobrze.ale ja tez patrze na lawende jak i na inne rosliny bardziej afhitektonicznie niz kolorowo wiec jej bladosc mi nie przeszkadza.oby urosla bo miejsce ma trudne.ale licze ze dogoni starsze egzemplarze

Co do kamienia jest juz wyczyszczonymyjka i zaraz inaczej wyglada. Piszesz o zegarze zatem zdradze ze mial wlasnie z zarna powstac zegar sloneczny.ale nie wiem czy by mi wiedzy i inteligencji starczyło polysly byly tez inne: wiatrowskaz(ale nie taki z kogucikiem),roza wiatrow,stolik ale ostatecznie pewnie skonczy sie na poidelku.jedynie trzeba mu dodac kilka unowoczesniejacych elementow i to obmyslam.
nawigatorka 20:36, 04 lip 2016

malkul napisał(a)

o matyldo toć to będzie lawendowe pole!
poletko.mam nadzieje na takie dorodne jak Twoje
nawigatorka 20:36, 04 lip 2016

Kasya napisał(a)

a to jakas inna lawenda niz ta wysoka ?
to ta bardzo wysoka.moja starsza viva siega mi do pasa
Makao_J 20:54, 04 lip 2016

O matko - to ja nie wiedziałam że ta viva taka wielka rośnie. Plusa ma u mnie za ładny wygląd zimą - to ważne.
beata_m 22:23, 04 lip 2016

Asia masz głowę pełną niesamowitych pomysłów zazdroszcze i podziwiam
Marta 22:46, 04 lip 2016

Teraz tylko czekać, aż się rozrośnie lawendowy las. Co ile sadziłaś? Mnie moja viva trochę zaczyna wkurzać, fajna gęsta jest, ale niektóre kwiatostany zaczynają się pokładać, bo długaśne urosły
nawigatorka 22:54, 04 lip 2016

Makao_J napisał(a)
O matko - to ja nie wiedziałam że ta viva taka wielka rośnie. Plusa ma u mnie za ładny wygląd zimą - to ważne.
Magnolia u siebie ja rozsadzała właśnie przez zbyt gęste posadzenie. moja osiagnęła taki rozmizar w trzecim roku. ii ciagle mam wyrzuty, że za mało i tak ją tnę. tę nową będę kosic od początku bardziej