Previcur jest na dezynfekowanie gleby.moze spróbuj choc troche kosztuje.
Marto czeremcha do kominka brzmi poetycko
Mam jeszcze pytanieisalas chyba kiedys ze scinasz w sezonie seslerie jak jest brzydka.moja sadleriana ma teoszke suchych lisci w kepie i zastanawiam sie czy nie.odmlodzic jej cieciem...zaszkodziloby jej to myslisz?
Nas robota kamiensta dopiero czeka.najpierw na plac i wglebnik a pozniej co rorsze na dojscie do domku ogrodnika no i omawiany zima trakt.bedzie tego sporo i bez ciezkiego sprzetu chyba sie nie obedzie.najbardziej widzialabym tak taki granitowy pisek.ale z uwagi na koszty chyba skonczy sie na mieszange granitu od 0 do kilku centymetrow.mamy niedaleko sklad materialow do budowy drog i ceny przyjazniejsze niz za "kamien ogrodowy"
narobiła się Pani...ja wczoraj nawet nosa z domu nie wysunęłam...nerwa na chałupę mam...demolkę robiłam...eM stwierdził, że może jak się zmęczę tą demolką to mi przejdzie...ale było coraz gorzej...a zmęczenie nie przychodziło...i tak aż do wieczora...potem Młoda rozrabiała....na nocne sikanie wstała...i...nasikała na krzesło w łazience...super...
to może dziś sobie poplewię