Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 12:32, 14 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
to moze lepiej lawende.lepiej znosi zapomnienie
dziewczęta łąkę kwiatowąsamowystarczalna
nawigatorka 12:41, 14 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Ale zmiany widzę. Ten kamień bardzo mi się podoba. Świetnie wpasował się w te płyty. Taki czarny kolor byłby jeszcze ciekawszy ale widzę że on jaśnieje. U nas też znalazłam firmę która ma takie różne kamienie i widząc takie efekty u Ciebie kiedyś na pewno rozsypię kamyki u siebie. Genialnie to wygląda.

A korytko super przed bramą. I pewność że nikt nie zwinie takiego ciężaru - bo to różnie bywa. Komuś mogłyby się przykleić do rąk

Czarny chyba za bardzo zwracalby na siebie uwage.przybajmniejbw wiekszych powierzchniach a u mnie same takie
Mial z zalozenia byc szary i taki bardziej do naszych szarosci pasuje. Zresztą wybrany przede wszystkim ze wzgledy na cene.
Plyty byly takie od dawna i zostaly.byl plan by wymienic je na krawezniki ale szkoda naszej pracy.te pasuja przynajmniej do kostek granutowych.

Koryto ciezko ruszyc.mam nadzieje ze za ciezko
nawigatorka 12:41, 14 lip 2016

amelia_b napisał(a)
dziewczęta łąkę kwiatowąsamowystarczalna
a wiecie na czym majpeliej wszysstko rosnie?
siakowa 12:43, 14 lip 2016

na koopie
Makao_J 12:45, 14 lip 2016

U mnie sąsiadka sobie kupiła w ubiegłym roku worek takiego czarnego przed bramkę. Jak na drugi dzień zobaczyli że jest szary to stwierdzili że ktoś im zwinął czarny i podrzucił szary. Śmiać mi się chciało ale w sumie sama nie wiedziałam że on tak ma.
kamila66 13:01, 14 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
pnie zatem trzeba wykorzystac.wystarczy dolozyc kolka i juz. U nas jest to pien wierzby.110 cm srednicy.wyciety za plotem troche schly bo od ubieglej jesieni.za to Twoje juz suche

Zapisałam sobie fotki aby pokazać eMowi. Jeden z moich pni ma dziesięć lat kupiłam go w tartaku właśnie na stół, miał być z blatem szklanym przez te lata moda się zmieniła
nawigatorka 13:35, 14 lip 2016

siakowa napisał(a)
na koopie
delikatnie mowiac
nawigatorka 13:36, 14 lip 2016

Makao_J napisał(a)
U mnie sąsiadka sobie kupiła w ubiegłym roku worek takiego czarnego przed bramkę. Jak na drugi dzień zobaczyli że jest szary to stwierdzili że ktoś im zwinął czarny i podrzucił szary. Śmiać mi się chciało ale w sumie sama nie wiedziałam że on tak ma.
haha dobre.ja zawsze sprawdzam wyglad kamieni na sucho i na mokro.zazwyczaj kamienie jeszcze dodatkowo sa zapylone co tez ma wplyw na ich kolor.po umyciu i wyschnieciu wygladaja inaczej
nawigatorka 13:40, 14 lip 2016

kamila66 napisał(a)

Zapisałam sobie fotki aby pokazać eMowi. Jeden z moich pni ma dziesięć lat kupiłam go w tartaku właśnie na stół, miał być z blatem szklanym przez te lata moda się zmieniła
milo inspiracji jest teraz mnostwo.nawet pien z dziura w srodku moze byc pieknym meblem.
Fajne jest wykorzystywanie czegos tak zwyczajnego przy pomocy niewielkich nakladow pracy i finansowych w ladny i uzytkowy przedmiot.moj ma jeszcze line zamontowana na oczkach do ciagniecia po trawniku
siakowa 13:45, 14 lip 2016

widziałaś?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1525-kolorowy-ogrod-na-piasku?page=558

edit: widziałaś