Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:59, 02 sie 2016

Johanka77 napisał(a)
Dobry Wieczór! Bardzo tu ładnie u Ciebie Jestem absolutną fanką Twoich rozplenicowo-rozchodnikowych rabat!
dobry wieczór (zabrzmnialo poważnie)
witaj u mnie i dziekuję w imieniu rabat. a rozplenic i rozchodników ma jeszcze przybyc w tym roku. tez je uwielbiam
kasja83 22:03, 02 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
kochana nawrt duzo ponad plan jak na razie ale nie chwalony sezonu przed zimą a Ty mialas plan na ten rok? Bo coś czuje ze to Ty rozwalilas system

buhaha...szczerze jak teraz myślę to coś tam więcej zrobiłam niż planowałam
Johanka77 22:07, 02 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
dobry wieczór (zabrzmnialo poważnie)
witaj u mnie i dziekuję w imieniu rabat. a rozplenic i rozchodników ma jeszcze przybyc w tym roku. tez je uwielbiam

No ja się chyba papugą stanę. Mam już jednego małęgo rozchodnika, wsadzonegop w swoją jedyną rabatę Ale teraz to mi się w głowie roi!
nawigatorka 22:29, 02 sie 2016

kasja83 napisał(a)

buhaha...szczerze jak teraz myślę to coś tam więcej zrobiłam niż planowałam
widzisz. a nie mówiłam
nawigatorka 22:32, 02 sie 2016

Johanka77 napisał(a)

No ja się chyba papugą stanę. Mam już jednego małęgo rozchodnika, wsadzonegop w swoją jedyną rabatę Ale teraz to mi się w głowie roi!
ostatnio dyskusja tu była jak z jednego rozchodniak, ba jednego rozchodnikowego liścia można sadzonkę wychodować więc masz całkiem dobry start tej rabaty. a szczerze ten zestaw moge polecić. i zawsze zaczyna się od "rojenia" w głowie
katiaxx 09:09, 03 sie 2016

Asia - nie sposób nadrobić Twój wątek, wiadomo ale rozplenica z rozchodnikiem przy wgłębniku super wygląda , hortensje masz mega, jak na to patrzę i myślę ile to kosztowało pracy ...
AgataP 09:23, 03 sie 2016

Mirka napisał(a)
Muszę napisać że rozchodnika wcale nie trzeba wykopywać i dzielić ukorzenią się oderwane listki ja tak robiłam.Z każdej sadzonki można oderwać i nawet ubytku nie widać.Pokaże sadzonkę ukorzenioną w zeszłym roku z listka .W tym roku w17 kwietnia wyglądała tak Jak zobaczysz foto usunę.

Oj kurka wodna to ja sobie tak polecę - po łatwiźnie mam ochotę na łany rozchodników
nawigatorka 09:53, 03 sie 2016

katiaxx napisał(a)
Asia - nie sposób nadrobić Twój wątek, wiadomo ale rozplenica z rozchodnikiem przy wgłębniku super wygląda , hortensje masz mega, jak na to patrzę i myślę ile to kosztowało pracy ...

Kosztowalo ale teraz to juz z tych w miare skonczonych miejsc duma i radosc pozostaje i pozytywne uczucia ze warto sie meczyc
nawigatorka 09:53, 03 sie 2016

AgataP napisał(a)

Oj kurka wodna to ja sobie tak polecę - po łatwiźnie mam ochotę na łany rozchodników
i slusznie bo piekne sa
Magda70 09:58, 03 sie 2016

szaleństwo rozchodnikowe trwa