Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ren133 23:11, 15 wrz 2016

Asia
A podpowiedziałabyś mi w sprawie tej folii w płynie ... na jakim etapie ona powinna być założona? Jutro fachowiec będzie wyrównywał tynk ... czy ta folia może być nałożona po tym? Potem grunt i farba?
nawigatorka 23:16, 15 wrz 2016

ren133 napisał(a)
Asia
A podpowiedziałabyś mi w sprawie tej folii w płynie ... na jakim etapie ona powinna być założona? Jutro fachowiec będzie wyrównywał tynk ... czy ta folia może być nałożona po tym? Potem grunt i farba?
tak jak pisałam my smariwalismy nia miedzy dwie warstwy kleju.nie wiem jak farba będzie się zachowywał na tej foli.ale fachowiec chyba weźmie odpowiedzialność za to co zrobi prawda?
siakowa 07:43, 16 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
wieczorowo

Rosnie wszytsko jak na drożdżach a powiedz bo mi wyleciało albo nie zakodowałam..wymieniałas w końcu graba w podjeżdzie czy się zreflekotwał?
asiak 07:51, 16 wrz 2016

Pięknie z tym oświetleniem
kasja83 07:54, 16 wrz 2016

No Asia-nareszcie nasyciłaś me oko fotkami!Piękna porcja.Te kule srebrzyste to jakiś Twój Handmade?Podświetlane grabiki też super!!!

A sofki chciałam zapytać-ile jeszcze czekamy??
nawigatorka 08:51, 16 wrz 2016

siakowa napisał(a)

Rosnie wszytsko jak na drożdżach a powiedz bo mi wyleciało albo nie zakodowałam..wymieniałas w końcu graba w podjeżdzie czy się zreflekotwał?
niestety wymieniałem.dostałam w szkółce za darmo.okazało się że korzenie miały brutalnie wykopane z gruntu i bardzo słabo przekorzenione.w trakcie sadzenia nie było tego widać.dopiero pooczyszczeniu z ziemi
nawigatorka 08:51, 16 wrz 2016

asiak napisał(a)
Pięknie z tym oświetleniem
dziękuję.ono jest od trzech lat chyba ale zdjęcia robię nieczesto
nawigatorka 08:54, 16 wrz 2016

kasja83 napisał(a)
No Asia-nareszcie nasyciłaś me oko fotkami!Piękna porcja.Te kule srebrzyste to jakiś Twój Handmade?Podświetlane grabiki też super!!!

A sofki chciałam zapytać-ile jeszcze czekamy??
kule oczywiście moje. Powstały z przypadku.zalalam kiedyś formy gęstym betonem i niewystarczająco zagescilam.powstały zatem kule z dziurami.szkoda mi ich było więc gipsem zalatalam dziury i wyszlifowalam.ale kula była przez to laciatavi słabo wyglądała. Zatem metoda złocenia,e tym przypadku stworzenia są udekorowalam i wygląda jakby taka właśnie miała być.

Co Ty sofki mam też pokazać? Będą pewnie za tydzień.
ren133 10:20, 16 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
tak jak pisałam my smariwalismy nia miedzy dwie warstwy kleju.nie wiem jak farba będzie się zachowywał na tej foli.ale fachowiec chyba weźmie odpowiedzialność za to co zrobi prawda?

No raczej Póki co mogę stwierdzić, ze dokładny jest
kasia_w 10:42, 16 wrz 2016

No ładnie masz, Aśka

U mnie białawe dyńki o dziwo tyż