Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

08:34, 03 paź 2016
sabińska ..małe poletko było w Wojsławicach mnie się spodobała

ale jak bedziecie wiedziec gdzie ja nabyc (z dostawa do domu) to dajcie cynk

PS. przypomniałam sobie ze moja poznańska cioteczka zakłada rano porannik ....zawsze mnie ta nazwa smieszyła ...ale rano do ogrodu taki porannik sie nadaje a w komplecie z gumowcami wyglada sie stylowo!

nawigatorka 10:01, 03 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Asiu a wiosna jak startuje ? Jaki ona ma swietny kolor /))))
odpowiemy Ci po zimie no mam ją od wiosny dopiero
nawigatorka 10:05, 03 paź 2016

eee_taam napisał(a)
sabińska ..małe poletko było w Wojsławicach mnie się spodobała

ale jak bedziecie wiedziec gdzie ja nabyc (z dostawa do domu) to dajcie cynk

PS. przypomniałam sobie ze moja poznańska cioteczka zakłada rano porannik ....zawsze mnie ta nazwa smieszyła ...ale rano do ogrodu taki porannik sie nadaje a w komplecie z gumowcami wyglada sie stylowo!

Poletko widziałam choć tam wyglądała jakoś inaczej.

Moja mam też tak mówi
Reszta priv
Kacha123 09:25, 04 paź 2016

Pojawiam się i znikam A tym razem udało mi się trafić na zatrważającą ilość cebulowych. U mnie ten temat jeszcze w lesie, ale może się zmobilizuję.
Piękne jesienne fotki!

nawigatorka 10:40, 04 paź 2016

Kacha123 napisał(a)
Pojawiam się i znikam A tym razem udało mi się trafić na zatrważającą ilość cebulowych. U mnie ten temat jeszcze w lesie, ale może się zmobilizuję.
Piękne jesienne fotki!

fajnie że sie pojawilasja już o cebulach zapominam.i cieszę się że już po
magnolia 16:25, 04 paź 2016

Hej Nawi. Tyle o Ciebie nie byałam że nie wiem zupełnie co w Twojej trawie piszczy....ani we wgłębniku, ani w korytkach...ech

Nie nadrobię zaległości, bez szans, nocy na to nie zarwę bo i tak zasypiam gdzie siądę, to bym zasypiała na stojąco ( im jestem starsza tym snu mi trzeba więcej)
Pada u Was? U nas dziś przerwa, jutro ma wrócić mega deszczysko. dziś tylko wieje.
Widziałam tylko że sabińska rośnie u Ciebie ładnie. Wciąż w paski. Moje po tegorocznym podziale też je mają. A jak dzieliłam to zielone były. Ale spoko, za rok znikną pewnie znowu.
Rojodziejowa 16:39, 04 paź 2016

Asia masz jakieś pomysłyy na ozdoby świąteczne? W szkle zazwyczaj na jakiś kiermasz produkujemy i potrzeba mi pomysłów
nawigatorka 17:36, 04 paź 2016

magnolia napisał(a)
Hej Nawi. Tyle o Ciebie nie byałam że nie wiem zupełnie co w Twojej trawie piszczy....ani we wgłębniku, ani w korytkach...ech

Nie nadrobię zaległości, bez szans, nocy na to nie zarwę bo i tak zasypiam gdzie siądę, to bym zasypiała na stojąco ( im jestem starsza tym snu mi trzeba więcej)
Pada u Was? U nas dziś przerwa, jutro ma wrócić mega deszczysko. dziś tylko wieje.
Widziałam tylko że sabińska rośnie u Ciebie ładnie. Wciąż w paski. Moje po tegorocznym podziale też je mają. A jak dzieliłam to zielone były. Ale spoko, za rok znikną pewnie znowu.

Jak się cieszę Marto że mnie odwiedziła tylko czemu znów mnie nie było akurat...
Koryta stoją jak stały i cieszą nadal bardzo. Wgłębniku w ciągłym uzyciu. Najbliższe ognisko miało być w weekend bo kod zmieniam jak to mawiają ale nie wiem czy pogoda pozwoli bo deszcz zapowiadany.wczoraj spadło 60 mm.dziś słońce i wiatr ale znów ma padać.jutro się nawet na grzyby wybieram. Choć marnie to widze...
Ogrofowo planuje jeszcze trakt w tym roku z M zrobić.trochę jego przebieg uproscilismy bo uznaliśmy że mielibyśmy chyba niezły slalom do wyłożenia krawężniki.
Mocno myślę też nad tymi drzewami o które Cię ostatnio pytałam.nie wiem czy pamiętasz jeszcze... Ale kiedy staną jeszcze nie wiem.
A właśnie może Ty mi w jednej kwesti doradzisz...napiszę wieczorkiem ok?
Z sabinska czekam aż będzie duża jak Twoja bo mnie zachwyca ciągle.
nawigatorka 17:37, 04 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Asia masz jakieś pomysłyy na ozdoby świąteczne? W szkle zazwyczaj na jakiś kiermasz produkujemy i potrzeba mi pomysłów
jakbyś wiedziała że wczoraj o tym myślałam...a w TK dziś już babki
Może lubier plastyczny? Tani łatwy super się w nim wycina i powstają eleganckie ozdoby i sam wysycha.na pinie pomyslow masa
Sebek 18:38, 04 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
a to z jakiegoś polskiego filmu tak?

To może wiesz jaki kolor błędzie w 2017 roku? Wiesz bo rok powoli się kończy

Nie wiem...
Ale się dowiem

Ciesz się, że pada - będzie Ci się potem przyjemnie cebulki sadzić