sabińska ..małe poletko było w Wojsławicach mnie się spodobała
ale jak bedziecie wiedziec gdzie ja nabyc (z dostawa do domu) to dajcie cynk
PS. przypomniałam sobie ze moja poznańska cioteczka zakłada rano porannik ....zawsze mnie ta nazwa smieszyła ...ale rano do ogrodu taki porannik sie nadaje a w komplecie z gumowcami wyglada sie stylowo!
Pojawiam się i znikam A tym razem udało mi się trafić na zatrważającą ilość cebulowych. U mnie ten temat jeszcze w lesie, ale może się zmobilizuję.
Piękne jesienne fotki!
Hej Nawi. Tyle o Ciebie nie byałam że nie wiem zupełnie co w Twojej trawie piszczy....ani we wgłębniku, ani w korytkach...ech
Nie nadrobię zaległości, bez szans, nocy na to nie zarwę bo i tak zasypiam gdzie siądę, to bym zasypiała na stojąco ( im jestem starsza tym snu mi trzeba więcej)
Pada u Was? U nas dziś przerwa, jutro ma wrócić mega deszczysko. dziś tylko wieje.
Widziałam tylko że sabińska rośnie u Ciebie ładnie. Wciąż w paski. Moje po tegorocznym podziale też je mają. A jak dzieliłam to zielone były. Ale spoko, za rok znikną pewnie znowu.
Jak się cieszę Marto że mnie odwiedziła tylko czemu znów mnie nie było akurat...
Koryta stoją jak stały i cieszą nadal bardzo. Wgłębniku w ciągłym uzyciu. Najbliższe ognisko miało być w weekend bo kod zmieniam jak to mawiają ale nie wiem czy pogoda pozwoli bo deszcz zapowiadany.wczoraj spadło 60 mm.dziś słońce i wiatr ale znów ma padać.jutro się nawet na grzyby wybieram. Choć marnie to widze...
Ogrofowo planuje jeszcze trakt w tym roku z M zrobić.trochę jego przebieg uproscilismy bo uznaliśmy że mielibyśmy chyba niezły slalom do wyłożenia krawężniki.
Mocno myślę też nad tymi drzewami o które Cię ostatnio pytałam.nie wiem czy pamiętasz jeszcze... Ale kiedy staną jeszcze nie wiem.
A właśnie może Ty mi w jednej kwesti doradzisz...napiszę wieczorkiem ok?
Z sabinska czekam aż będzie duża jak Twoja bo mnie zachwyca ciągle.
jakbyś wiedziała że wczoraj o tym myślałam...a w TK dziś już babki
Może lubier plastyczny? Tani łatwy super się w nim wycina i powstają eleganckie ozdoby i sam wysycha.na pinie pomyslow masa