Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AniMa 11:39, 21 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
u polinki?

nio
nawigatorka 11:39, 21 paź 2016

eee_taam napisał(a)

napisałam u Reni ..bo mnie poinformowała ze będzie wycinać 11 wierzb ...no popatrz jaki zbieg okoliczności...dałam jej link do twoich fot...zeby nie pozwoliła popsuć pni przy wycince ...może produkcje seryjna otworzy ...bo ściąga u ciebie idealna
Renia wycina wierzby?
U nas na 16 jedna była zdrowa w środku i to tylko w tym plastrze bo wyzej już nie.także o masowa produkcję łatwo nie będzie.
Poza tym pamiętaj że duży pieniek dużo waży.u nas dwóch chłopów upchac na taczce go nie mogło.no i potrzeba fachowca by prosto i na taką głębokość Piła dosięgnąć.u nas na szczęście jeden sąsiad uprawnieniami sprzęt do takich okazów ma.a i tak musiałam prostować go szlifujac.
Daj znać jak się uda
nawigatorka 11:40, 21 paź 2016

AniMa napisał(a)

nio
tak myślałam.Poli na fajne formy więc łatwo pójdzie. Bo przygotowanie formy najtrudniejsze
AniMa 11:45, 21 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
tak myślałam.Poli na fajne formy więc łatwo pójdzie. Bo przygotowanie formy najtrudniejsze

a potem to juz z górki Produkcja masowa
Do domu zrobię na 100% ale oprócz tego moja młodsza ma kiermasz świąteczny w szkole i rodzice z dziećmi muszą coś przynieść, potem to sprzedać aby dzieci miały kaske na zachcianki Na razie ruszyłam z produkcja ptaszków - wróbelków, potem będą watowe choinki na brzozowej nóżce i papierowe ze starych książek... No i oczywiście te gwiazdy, gwiazdeczki
nawigatorka 11:51, 21 paź 2016

Kto nie chce widzieć i słyszeć o świętach niech zatka oczy i uszy
Klasyk bo to nie dla mnie.adwentowy.

MirellaB 11:54, 21 paź 2016

Obejrzałam z przyjemnością, bardzo ładne
Ja już myślę o świętach
nawigatorka 11:56, 21 paź 2016

AniMa napisał(a)

a potem to juz z górki Produkcja masowa
Do domu zrobię na 100% ale oprócz tego moja młodsza ma kiermasz świąteczny w szkole i rodzice z dziećmi muszą coś przynieść, potem to sprzedać aby dzieci miały kaske na zachcianki Na razie ruszyłam z produkcja ptaszków - wróbelków, potem będą watowe choinki na brzozowej nóżce i papierowe ze starych książek... No i oczywiście te gwiazdy, gwiazdeczki
fajne są takie inicjatywy bo choćby "zmuszają" do zrobienia czegoś razem a tego nigdy dosc i do spojrzenia na wile codziennych rzeczy jak na obiekty z Twórczym potencjałem.to lubię
nawigatorka 11:56, 21 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Obejrzałam z przyjemnością, bardzo ładne
Ja już myślę o świętach
ufff to czuję się usprawiedliwiona
polinka 12:10, 21 paź 2016

I u mnie już święta w glowie ładny wieniec adwentowy! Lubię delikatne kolory.
Macham Kochana z Twojego miasta...
lindsay80 12:17, 21 paź 2016

śliczny wieniec, ten materiał na podkładzie to taka nowość. Kule i gwiazdy również śliczne, mi się to sreberko na nich mega podoba, lubie jak błyszczy

A apropos prac z dziećmi, wszystko super, tylko żeby to jednak było tak, że w większości dziecko coś robi i jest oceniane, a nie, że najlepsze oceny dostają Ci, którzy pół rodziny angażują, bo wydaje mi się, że to jednak nie o to chodzi.

Ja mam teraz córkę przebrać na zabawę halloween'ową w szkole językowej, wiadomo, że najprościej by było kupić kostium, ale może macie jakieś fajne pomysły co można zrobić w domu w miarę szybko i prosto?