Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:18, 20 paź 2016

amelia_b napisał(a)
A ja mam pytanie odnośnie posrebrzania,czy się pytam efekt taki uzyskać? Tak na przyszłość pytam, będę robić eko ptaszki na choinkę z tego co mam i jak by im taką poświate dodać to inne błyskotki były by zbędne. Gwiazdy świetne! To te z zeszłego roku czy nowe Asiu robiłaś?
jest taka specjalna folia do srebrzenia albo zlocenia cześciej, w płatkach, w akruszach albo na rolce. musi byc do tego specjalny klej. znajdziesz w internecie albo w sklepach dla plastyków.
a z czego te ptaszki/ bo ni ta folia fajnie na drewnie wychodzi bo tez robiøam. jakbyś nie mogła źto pisz napisze na priv.
gwizdki nowe. te są małe. seszłoroczne to kolosy. ale jeszce coś odlałam
nawigatorka 22:21, 20 paź 2016

eee_taam napisał(a)

nie widzialm wczesniej stolika no takie cóś to i ja bym chciała u siebie mieć zdeadź kilka szczegółów tego gadżetu
Justyno to pień wierzby wyciętej za plotem. jedyny zdrowy. sechł prawie rok zanim go oszlifowałam i pomalowałam bo...śmierdział strasznie. od dołu ma przykęcone kółka więc jeździ. lina słyzy co ciągnięcia. to nasz drinkowy stolik. stoi pod tarasem na płytach. ale teraz kiedy stół schowany dekoruje taras właśnie. takie plastry kupić nawet można choć ten wyjątkowo duży jest bo 110 cm średnicy i z 35 wysokości
nawigatorka 22:22, 20 paź 2016

Aggaa napisał(a)

hihihi coś czuję, że będzie kolejny odcinek pt : "topografia ogrodu po sąsiadach 2"
to tego jeszcze sporo metrów kwadratowych przedemną. zaraz M przeczyta i zawału dostanie na razie wystarczy co mamy
nawigatorka 22:24, 20 paź 2016

Aggaa napisał(a)

9 mcy? ja pierdykam, myślałam, że szybciej niż u mnie się nie da
na ten pot na dooopie wiosną już doczekać się nie mogę
i nawet nam się nie spieszylo. serio. pamietam, ze gdy zaczeliśmy budowę dla zartu patrzyliśmy w kalendarz kiedy moglibysmy sie przeprowadzić i wyznaczylismy taka idealną datę. i wcakle się do tego nie przykładając kilka miesiecy póżniej dokładnie tego dnia zamieszkaliśmy w nowym domu...ech fajne to.
nawigatorka 22:25, 20 paź 2016

ivo napisał(a)
Gwiazdeczki super ! Świetny efekt z tym posrebrzaniem - taki nie przesadzony.
trochę betonowy a trochę niesurowe z glamur
nawigatorka 22:27, 20 paź 2016

nicol21 napisał(a)
Masz bardzo fajne otoczenie domu! i widoki zapozyczone tez fajne, spokojne, ciche
to prawda. coraz mniej takich miejsc. zabudowa rozproszona. nikt przez płot nie zagląda poza sarnami itp. oby tak jak najdłużej
Aggaa 22:28, 20 paź 2016

on nie nie, to nie było tematu M przydatny jest w sprawach wielu więc zdrowia mu życzmy
nawigatorka 22:28, 20 paź 2016

leon60 napisał(a)

słodkości
haha ale zgage mozna po nich mieć. nie jedz
Aggaa 22:35, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
i nawet nam się nie spieszylo. serio. pamietam, ze gdy zaczeliśmy budowę dla zartu patrzyliśmy w kalendarz kiedy moglibysmy sie przeprowadzić i wyznaczylismy taka idealną datę. i wcakle się do tego nie przykładając kilka miesiecy póżniej dokładnie tego dnia zamieszkaliśmy w nowym domu...ech fajne to.

fajne , rozmarzyłam się Przypomniało mi się jak my wprowadzisliśmy się 31 siernia 2014 roku (na naszą 10 rocznicę ślubu) mieliśmy dead line, przeprowadzaliśmy się z innego miasta i dziewczyny musiały iść do nowej szkoły i przedszkola...
malowanie trwalo, nie mielismy kuchni jedynie same korpusy od szafek, zmywanie w pralni bo zlewu nie było, na podłodze kartony , pełno pudelek po farbie , tony pudel do rozpakowania... ale 1 września poszly do nowej szkoly ech jazda była
amelia_b 22:55, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
jest taka specjalna folia do srebrzenia albo zlocenia cześciej, w płatkach, w akruszach albo na rolce. musi byc do tego specjalny klej. znajdziesz w internecie albo w sklepach dla plastyków.
a z czego te ptaszki/ bo ni ta folia fajnie na drewnie wychodzi bo tez robiøam. jakbyś nie mogła źto pisz napisze na priv.
gwizdki nowe. te są małe. seszłoroczne to kolosy. ale jeszce coś odlałam
A to ja znam te techniki, tylko nie myślałam że nią robisz, bo wyglądają jak pędzlem pociągnięte. Ptaszki z papieru i wikolu będę robić plus piórka szare lub białe na drewnianych spinaczach do prania, właśnie tak jak twoje gwiazdki surowe ale z lekkim pazurem, dzięki Asiu za informację