Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:59, 20 paź 2016

Aggaa napisał(a)
on nie nie, to nie było tematu M przydatny jest w sprawach wielu więc zdrowia mu życzmy
niezastapiony nawet bym rzekła
nawigatorka 23:00, 20 paź 2016

Aggaa napisał(a)

fajne , rozmarzyłam się Przypomniało mi się jak my wprowadzisliśmy się 31 siernia 2014 roku (na naszą 10 rocznicę ślubu) mieliśmy dead line, przeprowadzaliśmy się z innego miasta i dziewczyny musiały iść do nowej szkoły i przedszkola...
malowanie trwalo, nie mielismy kuchni jedynie same korpusy od szafek, zmywanie w pralni bo zlewu nie było, na podłodze kartony , pełno pudelek po farbie , tony pudel do rozpakowania... ale 1 września poszly do nowej szkoly ech jazda była
to się ciesz, ze miałaś co rozpakowywać. my wmiesliliśmy w jeden samochów (bus) ze wszystkim nawet z melami
my przeprowadziliśmy sie tydzień przed świętami. dom nie miał wielu rzeczy...a wymyslilismy, ze na świeta cala rodzina u nas... małe dziecko, które przez trzy noce nie spałao bo nowe miejsce... i ciasto na pierniki robiłam w starym mieszkaniu a piekłam już w domu
nawigatorka 23:03, 20 paź 2016

amelia_b napisał(a)
A to ja znam te techniki, tylko nie myślałam że nią robisz, bo wyglądają jak pędzlem pociągnięte. Ptaszki z papieru i wikolu będę robić plus piórka szare lub białe na drewnianych spinaczach do prania, właśnie tak jak twoje gwiazdki surowe ale z lekkim pazurem, dzięki Asiu za informację
spoko. nawet zastanawiałam się nad pociagnięciami i to jest efekt rozsmarowywania kleju. tak samo wyszło na drewnie wiec to nie od materiały zależy.
wiesz do niedana tez nie wiedziała, ze taką metodę bede stosowaćjak ze wszystkim
Aggaa 23:21, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
to się ciesz, ze miałaś co rozpakowywać. my wmiesliliśmy w jeden samochów (bus) ze wszystkim nawet z melami
my przeprowadziliśmy sie tydzień przed świętami. dom nie miał wielu rzeczy...a wymyslilismy, ze na świeta cala rodzina u nas... małe dziecko, które przez trzy noce nie spałao bo nowe miejsce... i ciasto na pierniki robiłam w starym mieszkaniu a piekłam już w domu

w tym wszystkim maluszka najbardziej szkoda, one ciężko znoszą takie zmiany, bidulki ;-(
ale przyznaj to były najweselsze święta i najlepszy piernik na świecie
... bo u siebie
06:06, 21 paź 2016
nawigatorka napisał(a)
Justyno to pień wierzby wyciętej za plotem. jedyny zdrowy. sechł prawie rok zanim go oszlifowałam i pomalowałam bo...śmierdział strasznie. od dołu ma przykęcone kółka więc jeździ. lina słyzy co ciągnięcia. to nasz drinkowy stolik. stoi pod tarasem na płytach. ale teraz kiedy stół schowany dekoruje taras właśnie. takie plastry kupić nawet można choć ten wyjątkowo duży jest bo 110 cm średnicy i z 35 wysokości

ja juz widziałam takie stoły - stoliki zrobione z pni dzew własnie ...ale ceny tez widziałam ...lekko zasłabłam

twój pień jest wyjątkowy bo wygląda jak kilka pniaczków połączonych ze soba ...no popatrzyłam sobie na wierzby one maja takie wciecia w pniach ...ale nie tak ładnie wyprofilowane ......stolik wyglada jak szczęsliwa koniczynka czterolistna
Madzenka 06:29, 21 paź 2016

Miłe wspomnienia przeczytałam . My tez sie na tydzień przed świetami 2010 przeprowadziliśmy

ps. Wszystkie liscie ze źwirku bedziesz odkurzać???. Na Twoich hektarach?
nawigatorka 07:41, 21 paź 2016

Aggaa napisał(a)

w tym wszystkim maluszka najbardziej szkoda, one ciężko znoszą takie zmiany, bidulki ;-(
ale przyznaj to były najweselsze święta i najlepszy piernik na świecie
... bo u siebie
to prawda.a mała miała wreszcie swój pokój
nawigatorka 07:44, 21 paź 2016

eee_taam napisał(a)

ja juz widziałam takie stoły - stoliki zrobione z pni dzew własnie ...ale ceny tez widziałam ...lekko zasłabłam

twój pień jest wyjątkowy bo wygląda jak kilka pniaczków połączonych ze soba ...no popatrzyłam sobie na wierzby one maja takie wciecia w pniach ...ale nie tak ładnie wyprofilowane ......stolik wyglada jak szczęsliwa koniczynka czterolistna
ta koniczynka tych liści ma trochę więcej.ja wolałabym gładki no ale...
O j jest szlifowany może dlatego się glaszy wydaje.może uda Cię się jeszcze taki plaster upolować.
nawigatorka 07:45, 21 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Miłe wspomnienia przeczytałam . My tez sie na tydzień przed świetami 2010 przeprowadziliśmy

ps. Wszystkie liscie ze źwirku bedziesz odkurzać???. Na Twoich hektarach?
my rok pozniej.tych zwirkow tak duzo jeszcze nie mam.przybędzie w poniedziałeknie mam wyjścia albo odkurze albo zostana
amelia_b 08:43, 21 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
spoko. nawet zastanawiałam się nad pociagnięciami i to jest efekt rozsmarowywania kleju. tak samo wyszło na drewnie wiec to nie od materiały zależy.
wiesz do niedana tez nie wiedziała, ze taką metodę bede stosowaćjak ze wszystkim
fajnie Ci to wyszło, efekt nie banalny