Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 12:22, 21 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Obejrzałam z przyjemnością, bardzo ładne
Ja już myślę o świętach
ja tez już myślę bo to jakoś mnie przy życiu trzyma, okres deszczu i pluchy przetrwać pomaga
amelia_b 12:23, 21 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
haha dobte.ale bambus też super.
Dokładnie ne pamiętam.chyba na Allegro.ale mam dokładnie taka
http://static.abstore.pl/img/skladowisko/195bad09-3b5b-4892-b07b-e2dfe964706d/l/folia-do-zlocen-w-rolce-srebrna-.jpg
dzięki Asiu
anna_t 12:35, 21 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Renia wycina wierzby?
U nas na 16 jedna była zdrowa w środku i to tylko w tym plastrze bo wyzej już nie.także o masowa produkcję łatwo nie będzie.
Poza tym pamiętaj że duży pieniek dużo waży.u nas dwóch chłopów upchac na taczce go nie mogło.no i potrzeba fachowca by prosto i na taką głębokość Piła dosięgnąć.u nas na szczęście jeden sąsiad uprawnieniami sprzęt do takich okazów ma.a i tak musiałam prostować go szlifujac.
Daj znać jak się uda

Asia a ty ten pieniek masz zwykła olejną pomalowany?czy jakaś specjalna jest na zewnątrz?
będę robić stolik kawowy ze szpuli po kablach elektrycznych i zastanawiam sie czy czymś specjalnym ja malować
Mixtoorka 12:39, 21 paź 2016

Asiu, macham, nie nadążam za Tobą Ja dopiero będę myślała o Bożym Narodzeniu, a Ty już działasz Błyskawiczna Kobieto!

Pięknie u Ciebie!
Pszczelarnia 12:39, 21 paź 2016

110 cm średnica plastra na stolik drinkowy - i to z wierzby?
malkul 12:48, 21 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
...
Ja mam teraz córkę przebrać na zabawę halloween'ową w szkole językowej, wiadomo, że najprościej by było kupić kostium, ale może macie jakieś fajne pomysły co można zrobić w domu w miarę szybko i prosto?

mnie sie to podoba z tym pomarańczowym tiulem https://www.google.pl/search?q=%2462.99+Halloween,+Boutique+Style+Pumpkin+Face+OTT+Tutu+Dress+3,+6,9,12,+24+month,+sizes+2,+3,+4,+5,+6&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj75dSF3OvPAhVFBSwKHfO6C0gQ_AUICCgB&biw=1776&bih=882#tbm=isch&q=Halloween%2C+Boutique+Style+Pumpkin+Face+
malkul 12:49, 21 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
ale wolisz betonowe prawda?

Asiu jak tym nie dobrze znasz
nawigatorka 13:30, 21 paź 2016

polinka napisał(a)
I u mnie już święta w glowie ładny wieniec adwentowy! Lubię delikatne kolory.
Macham Kochana z Twojego miasta...
słyszałm, że warsztaty gwiazdkowe robisz
fajnie. czekamy na fotorelacje.
kolory miały być w moim założeniu zimne. lodowe, mroźne.
i nawet w kolor roku się wpisałam
a ja macham z ogrodu łopatą
nawigatorka 13:33, 21 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
śliczny wieniec, ten materiał na podkładzie to taka nowość. Kule i gwiazdy również śliczne, mi się to sreberko na nich mega podoba, lubie jak błyszczy

A apropos prac z dziećmi, wszystko super, tylko żeby to jednak było tak, że w większości dziecko coś robi i jest oceniane, a nie, że najlepsze oceny dostają Ci, którzy pół rodziny angażują, bo wydaje mi się, że to jednak nie o to chodzi.

Ja mam teraz córkę przebrać na zabawę halloween'ową w szkole językowej, wiadomo, że najprościej by było kupić kostium, ale może macie jakieś fajne pomysły co można zrobić w domu w miarę szybko i prosto?
nowość nowość. przedwczoraj zakupiony. bo to dlka miłośniczki błyskotek a że pasował do tematu wieńca... nie ma to jak zaczynać robienie wianka od maszyny do szycia

co do zaangazowania rodziców to u nas krróluje odwrotna postawa - "po co się wysilac i robić z dzieckiem jak mnie stać. kupię. bedzie lepsze" niestety...

inspirka gosi fajna i prosta
nawigatorka 13:33, 21 paź 2016

amelia_b napisał(a)
ja tez już myślę bo to jakoś mnie przy życiu trzyma, okres deszczu i pluchy przetrwać pomaga
już w zeszłym roku pisałam, że skoro daje nam to tyle radości i optymizmu to czemu sobie tego dawkowac