Przydreptałam na forum specjalnie dla Ciebie żeby jeszcze tu na głos pozachwycać się nowym wiankiem. No i żeby nie truć Ci już "tam" z pytaniami, potruję "tu"

Jeszcze jedno info o tym eukaliptusie bym chciała- nie wkurzaj się, upierdliwość mam we krwi

Piszesz, że on zasycha ładnie trzymając formę. Ale to się dzieje przy pokojowych temperaturach czy przy minusowych też? Pytam czy bezpiecznie jest robić ze świeżego wianek na dwór czy trzeba go najpierw ususzyć? Ale suchy to z kolei na wiatr nietrwały że o śniegu nie wspomnę. Mam tylko niewielki daszek nad drzwiami więc przejmuję się takimi rzeczami. Pytanie brzmi: czy ten eukaliptus nadaje się na zewnątrz na minusowe temperatury?
A w temacie autorstwa i pinteresta to ja bym się nie napinała-dobre masz podejście

Raz, że trendy łatwo "wyczuć" już chwilę wcześniej, a na pintereście one się jedynie materializują. Poza tym udowodniono, że jeśli posadzić kilkanaście małp bodajże na dwa lata (tego nie jestem pewna, mogło być też dwanaście) to któraś musi napisać toćka w toćkę wers z Szekspira- z Hamleta chyba. Rachunek prawdopodobieństwa

Jak tyle zdolniach na forum to któraś w końcu....