Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 17:14, 05 gru 2016

amelia_b napisał(a)
w tamtym roku pokazywałaś na chwileczkę ścianę z fotografiami dziewczynek przyszły lampki do cottonów
tak ale teraz jestem mądrzejsza w doświadczenia
nawigatorka 17:15, 05 gru 2016

malkul napisał(a)

przepraszam że się skusze na komentarz ale moim osobistym zdaniem nie ma już jakiś wielkich twórców, każdy z nas ogląda , chłonie i sie mimo woli inspiruje, i nie czuję że to coś złego. myślę że to naturalne.
zgadzam się.
nawigatorka 17:16, 05 gru 2016

malkul napisał(a)
jeszcze dodam że asię uwielbiam za wszytsko za spójnośc też.
z wzajemnością. Buziaki kochana
amelia_b 17:18, 05 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
tak ale teraz jestem mądrzejsza w doświadczenia
Asia jak micowałaś kule cottonowe do lampek?
nawigatorka 18:29, 05 gru 2016

amelia_b napisał(a)
Asia jak micowałaś kule cottonowe do lampek?
wciskslam przez dziurkę i już.moje lampki mają taki delikatny kołnierz który zapobiega wypadaniu
amelia_b 18:40, 05 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
wciskslam przez dziurkę i już.moje lampki mają taki delikatny kołnierz który zapobiega wypadaniu
no moje nie mają
jankosia 19:08, 05 gru 2016

Przydreptałam na forum specjalnie dla Ciebie żeby jeszcze tu na głos pozachwycać się nowym wiankiem. No i żeby nie truć Ci już "tam" z pytaniami, potruję "tu" Jeszcze jedno info o tym eukaliptusie bym chciała- nie wkurzaj się, upierdliwość mam we krwi Piszesz, że on zasycha ładnie trzymając formę. Ale to się dzieje przy pokojowych temperaturach czy przy minusowych też? Pytam czy bezpiecznie jest robić ze świeżego wianek na dwór czy trzeba go najpierw ususzyć? Ale suchy to z kolei na wiatr nietrwały że o śniegu nie wspomnę. Mam tylko niewielki daszek nad drzwiami więc przejmuję się takimi rzeczami. Pytanie brzmi: czy ten eukaliptus nadaje się na zewnątrz na minusowe temperatury?

A w temacie autorstwa i pinteresta to ja bym się nie napinała-dobre masz podejście Raz, że trendy łatwo "wyczuć" już chwilę wcześniej, a na pintereście one się jedynie materializują. Poza tym udowodniono, że jeśli posadzić kilkanaście małp bodajże na dwa lata (tego nie jestem pewna, mogło być też dwanaście) to któraś musi napisać toćka w toćkę wers z Szekspira- z Hamleta chyba. Rachunek prawdopodobieństwa Jak tyle zdolniach na forum to któraś w końcu....
malkul 19:12, 05 gru 2016

jankosia napisał(a)
Przydreptałam na forum specjalnie dla Ciebie żeby jeszcze tu na głos pozachwycać się nowym wiankiem. No i żeby nie truć Ci już "tam" z pytaniami, potruję "tu" Jeszcze jedno info o tym eukaliptusie bym chciała- nie wkurzaj się, upierdliwość mam we krwi Piszesz, że on zasycha ładnie trzymając formę. Ale to się dzieje przy pokojowych temperaturach czy przy minusowych też? Pytam czy bezpiecznie jest robić ze świeżego wianek na dwór czy trzeba go najpierw ususzyć? Ale suchy to z kolei na wiatr nietrwały że o śniegu nie wspomnę. Mam tylko niewielki daszek nad drzwiami więc przejmuję się takimi rzeczami. Pytanie brzmi: czy ten eukaliptus nadaje się na zewnątrz na minusowe temperatury?

A w temacie autorstwa i pinteresta to ja bym się nie napinała-dobre masz podejście Raz, że trendy łatwo "wyczuć" już chwilę wcześniej, a na pintereście one się jedynie materializują. Poza tym udowodniono, że jeśli posadzić kilkanaście małp bodajże na dwa lata (tego nie jestem pewna, mogło być też dwanaście) to któraś musi napisać toćka w toćkę wers z Szekspira- z Hamleta chyba. Rachunek prawdopodobieństwa Jak tyle zdolniach na forum to któraś w końcu....

Nasza monika mądrze prawi. Nie oczekujmy tu códów z du.......wziętych

A odnosnie eukaliptusa to i ja jestem ciekawa bo czekam z jego zakupem własnei daltego żeby mi do świąt wytrzymał a w domku ma ponad 21 stopni
nawigatorka 20:58, 05 gru 2016

amelia_b napisał(a)
no moje nie mają
nitka przywiąz
amelia_b 21:00, 05 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
nitka przywiąz
o bardzo dobry pomysł, dzięki Asiu. U mnie gałąź też już wisi