sklejka wyglądałaby np fajnie na tle ściany.tam bybsir nie kręciła.ja takie sklejkoweotywy przyklejamy do ścian np u dzieci. Papier jest faktycznie bardziej zwiewny i super mieni się przy kręceniu.
A pokazywslas te sklejke bo nie pamiętam?
gdybym mieszkała na osiedlu to może.ale u nas prawdziwa wieś.myślę że nasze "wynalazki" prędzej za dziwactwo uchodza niż powód do chwalenia
Reniferabi ja mam na życzenie eMa
Zabawa była super, obie moje pomocnice pomagały...Smak też super, ale już wiem, że na przyszłość dodam więcej przypraw - robiłam swoją mieszankę i trochę się bałam, że będą za ostre...Zdjęcia wrzuciałam u siebie, możesz ocenić czy zaliczyłam test pieczenia
Teraz czeka mnie dekorowanie, mam koncepcje, ale czy wyjdzie tak ładnie jakbym chciała, to się okaże
widziałam. piekniutkie. ja to nawet do wyglądu przestałam sie przykładać bo i tak krótki ich zywot zaliczone
ja nie dekorowałam. dziewczyny tylko swoje ozdobiły. uznałam, ze skoro smakuja wszystkim bez lukru to po co dosładzać
a chcesz przepis na lukier taki biały czy masz?
chyba tak. chyba szklanka cuku pudnu na jedno białko jeśli dobrze pamiętam. to jest taki do bardzo białego lukru do wyciskania. trzeba się trlochę narobic ale fajnie wygląda