Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:43, 13 sty 2017

AniMa napisał(a)
Mój trawki pilnuje a cała reszta to skaranie boskie
Ale wybaczam, bo jak jakiś gość albo sąsiad chwali to on też chwali i pierś wypina
to najważniejsze
kasja83 12:00, 13 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
M dopiero wczoraj plan przeczytał więc może i korekta będzie nie masz tak źle.xaprwniam Cię że mało kto zniosły tak pieczołowitością układanie kamienia w gabionie.no i te szkiełka...Będzie x niego ogrodnik
A u Was ile się w tym roku działo? Bardzo dużo przecież.
Ale zrywu niepodległościowe mnie powaliły

Może i tak..eM zawsze się wzbrania, że ktoś na te moje fanaberie zarobić musiAle jak tylko zaczynam opowiadać o planach 2017-to zaczyna przede mną uciekać.Dosłownie-ja za nim biegnę, a on zatyka uszy i zaczyna śpiewaćZwariować można
ren133 12:32, 13 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Może i tak..eM zawsze się wzbrania, że ktoś na te moje fanaberie zarobić musiAle jak tylko zaczynam opowiadać o planach 2017-to zaczyna przede mną uciekać.Dosłownie-ja za nim biegnę, a on zatyka uszy i zaczyna śpiewaćZwariować można

To coś Ty wymyśliła?
AniMa 12:35, 13 sty 2017

Asiu ale jakbym miała taki areał jak Ty to k olejne 3 lata planowania a realizacji... fiufiu - do końca spłaty kredytu?
kasja83 12:36, 13 sty 2017

ren133 napisał(a)

To coś Ty wymyśliła?

Właśnie ja nie wiem o co mu chodzi-plany na 2017 mocno spacerowe w porównaniu z tym co chciałabym zrobić-po krótce by u Asi wątku nie zaśmiecać moimi fantasmagoriami- obsada głazowa, wykuszowa, tarasowa, hortensjowa wzdłuż garażu, gabionowy składzik na drewno kominkowe, ścianka wodna byłaby dość frywolnym marzeniem-o nowej altanie nie wspomnę;-D
ren133 12:39, 13 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Właśnie ja nie wiem o co mu chodzi-plany na 2017 mocno spacerowe w porównaniu z tym co chciałabym zrobić-po krótce by u Asi wątku nie zaśmiecać moimi fantasmagoriami- obsada głazowa, wykuszowa, tarasowa, hortensjowa wzdłuż garażu, gabionowy składzik na drewno kominkowe, ścianka wodna byłaby dość frywolnym marzeniem-o nowej altanie nie wspomnę;-D

Będzie się działo!!!
12:48, 13 sty 2017
AniMa napisał(a)
Asiu ale jakbym miała taki areał jak Ty to k olejne 3 lata planowania a realizacji... fiufiu - do końca spłaty kredytu?

ja bym nie chciała miec wiekszego areału ..bo to kolejna 5lataka...12 arów mi styknie...nie wolno byc zachłannym

PS. jeszcze brakuje nam wiaty na drewno i badziewie ...miała sie stawiać teraz w marcu ....ale jednak czekam na drogę bo projekt juz jest w uzgodnieniach i jest realna szansa ze niebawem zrobią ....wiec czekamy bo nie wiem ile mam nasypac kamyka zeby poziomy zgrac jakoś sensownie.
AniMa 13:10, 13 sty 2017

U nas o drodze pisali w gazetach rok temu, że zrobią na przełomie sierpnia - września....Jest styczeń i cisza.....a na naszej polnej gminnej drodze - lodowisko

ps. Mam 15 arów i tez uważam, że wystarczy...nawet ciut za dużo
nawigatorka 13:20, 13 sty 2017

kasja83 napisał(a)

chciałabym to widzieć mój M ostatni zdziwię się że w końcu o ogrodzie gadać zaczęłam
nawigatorka 13:21, 13 sty 2017

ren133 napisał(a)

To coś Ty wymyśliła?
oto jest pytanie