Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Luki 18:56, 12 sty 2017

Ja tam nie sądzę, że wykonasz pracę z palcem w nosie
Życzę tylko sił czasu i funduszy bo to trzy najważniejsze składowe... w sumie jeszcze pomysł, ale o to nawet nie ma co sobie głowy zawracać bo dobrych pomysłów pod dostatkiem.
nawigatorka 22:38, 12 sty 2017

eee_taam napisał(a)
a ja tam uważam że listę planów należy mieć ...i modyfikować ....jedyny problem to taki czy aby z tym wszystkim zdążysz w jeden sezon? (mam watpliwość)

nie mniej jednak sukcesów życzę ...a że ty jesteś konsekwentna i pomału suniesz do przodu ....to dużo sił ci życzę ....i ...koniecznie .....idealnych pomocników

chcesz mnie Juzstyno zmotywować? Miniony sezon znacznie bardziej pracochłonny był i kosztowny...
Omocnikoe mam.z czasem może być gorzej.zobaczymy.go tylko plan nie obietnica
nawigatorka 22:40, 12 sty 2017

Luki napisał(a)
Ja tam nie sądzę, że wykonasz pracę z palcem w nosie
Życzę tylko sił czasu i funduszy bo to trzy najważniejsze składowe... w sumie jeszcze pomysł, ale o to nawet nie ma co sobie głowy zawracać bo dobrych pomysłów pod dostatkiem.
Luki ja nie wiem czy wykonam.moze połowa na przyszły rok pójdzie ale organizacyjnie plan się przydaje.tyle.Tu planu nie masz? Nie wierzę
05:31, 13 sty 2017
nawigatorka napisał(a)
chcesz mnie Juzstyno zmotywować? Miniony sezon znacznie bardziej pracochłonny był i kosztowny...
Omocnikoe mam.z czasem może być gorzej.zobaczymy.go tylko plan nie obietnica

ciebie nie trzeba motywować ...ty jesteś zmotywowana za kilku

po sobie wiem ze plan trzeba mieć ...mój co prawda się zrobił pięcioletni ...bo co pozycja ubyła to dwie nowe weszły ....ale mam nadzieje ze w 2017 uda się u nas zakończyć etap zakładania ogrodu i zostanie tylko pielęgnacja oraz poprawki poprawek
AniMa 08:24, 13 sty 2017

Mam podobnie jak Justyna - plan co chwila się wydłużał lub kompletnie coś wywalałam (już zapomniałam o domku dumania), ale w tym roku też chciałabym zamknąć etap zakładania ogrodu żeby zostało tylko dopieszczanie
kasja83 11:29, 13 sty 2017

Asia u Ciebie jak zwykle nuda...plany bardzo skromne na sezon 2017Jesteście niesamowici!!!Sama coś tam będę grzebać,ale u Ciebie to już masakra!!!I jeszcze eM Twój taki wspierający-mój ma zrywy niepodległościowe-ale generalnie wołami muszę go targać, żeby coś porobił w ogrodzie.
nawigatorka 11:40, 13 sty 2017

eee_taam napisał(a)

ciebie nie trzeba motywować ...ty jesteś zmotywowana za kilku

po sobie wiem ze plan trzeba mieć ...mój co prawda się zrobił pięcioletni ...bo co pozycja ubyła to dwie nowe weszły ....ale mam nadzieje ze w 2017 uda się u nas zakończyć etap zakładania ogrodu i zostanie tylko pielęgnacja oraz poprawki poprawek
moje plany też ulegają zmianie wiadomo.np zeszłoroczny mur na zachodzie był nieplanowane ale musiał powstać bo poprzednie betony się pochylaly i zajął sporo czasu pracy i kasy.nasz ogród powstaje od kilku lat i jeszcze kilka minie zanim pielęgnacja tylko zostanie
AniMa 11:40, 13 sty 2017

Mój trawki pilnuje a cała reszta to skaranie boskie
Ale wybaczam, bo jak jakiś gość albo sąsiad chwali to on też chwali i pierś wypina
nawigatorka 11:40, 13 sty 2017

AniMa napisał(a)
Mam podobnie jak Justyna - plan co chwila się wydłużał lub kompletnie coś wywalałam (już zapomniałam o domku dumania), ale w tym roku też chciałabym zamknąć etap zakładania ogrodu żeby zostało tylko dopieszczanie
dobrze masz.u nas może 1/3 zrobiona
nawigatorka 11:42, 13 sty 2017

kasja83 napisał(a)
Asia u Ciebie jak zwykle nuda...plany bardzo skromne na sezon 2017Jesteście niesamowici!!!Sama coś tam będę grzebać,ale u Ciebie to już masakra!!!I jeszcze eM Twój taki wspierający-mój ma zrywy niepodległościowe-ale generalnie wołami muszę go targać, żeby coś porobił w ogrodzie.
M dopiero wczoraj plan przeczytał więc może i korekta będzie nie masz tak źle.xaprwniam Cię że mało kto zniosły tak pieczołowitością układanie kamienia w gabionie.no i te szkiełka...Będzie x niego ogrodnik
A u Was ile się w tym roku działo? Bardzo dużo przecież.
Ale zrywu niepodległościowe mnie powaliły