Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

leon60 16:29, 23 lip 2015

siakowa napisał(a)
a prosa tez juz mają kwitnąć? bo moje zaczynają

moje też zaczynają
co do rozplenic Hameln też już powoli wypuszczają koty
Toszka 17:24, 23 lip 2015

siakowa napisał(a)
Toszka wrzuć jakies zdjęcie Twoich FC!!!

zdjęć nie zrobię, bo jak zapewne zauważyłaś u mnie podział i rozdawnictwo idzie na ostro. W tym sezonie duże kępy porozdawałam, a mam wysadzone zeszłoroczne siewki (o ja gupia, muszę znów czekać na zamierzony efekt).
Większa szansa, ze kępa u kogoś się przyjmie, a z małymi siewkami sama podejmuję ryzyko. Ale puść wodze fantazji i wyobraź sobie welony zwisające z murka... a lepiej cały rząd welonów i donica wygladająca jak nakryta długim obrusem

Co do jarzmianek nie powiem nic. Ja nie z tych miłośników bylin. A jak czegoś sama nie przetrenuję to się nie wypowiadam i rad nie daję. Wiem, paskudna cecha. Przepraszam
nawigatorka 20:42, 23 lip 2015

leon60 napisał(a)

moje też zaczynają
co do rozplenic Hameln też już powoli wypuszczają koty

Zawsze się ktoś z doswiadczeniem znajdzie
nawigatorka 20:43, 23 lip 2015

Toszka napisał(a)

zdjęć nie zrobię, bo jak zapewne zauważyłaś u mnie podział i rozdawnictwo idzie na ostro. W tym sezonie duże kępy porozdawałam, a mam wysadzone zeszłoroczne siewki (o ja gupia, muszę znów czekać na zamierzony efekt).
Większa szansa, ze kępa u kogoś się przyjmie, a z małymi siewkami sama podejmuję ryzyko. Ale puść wodze fantazji i wyobraź sobie welony zwisające z murka... a lepiej cały rząd welonów i donica wygladająca jak nakryta długim obrusem

Co do jarzmianek nie powiem nic. Ja nie z tych miłośników bylin. A jak czegoś sama nie przetrenuję to się nie wypowiadam i rad nie daję. Wiem, paskudna cecha. Przepraszam

Nie e ma za co przepraszać.ja bym raczej powiedziała ze to bardzo praktyczna praktyka
nawigatorka 20:44, 23 lip 2015

siakowa napisał(a)
a pamietasz z Ch. Flower zdjęcie hakone jarzmianki i łubina? boskie wiec moze hakone?

Pomyślę nad tą hakone tylko ona zima brzydka....
Madzenka 21:55, 23 lip 2015

dyskusje trawkowo-sofowe poczytałam
Ensata 22:15, 23 lip 2015

Moje to siebie ledwo puszczają. O kotach mogę zapomnieć
Ensata 22:19, 23 lip 2015

Wiesz co, ja najpierw trafiłam na włoskie, tak, ze dla mnie ceny były uffff. Powiem inaczej, te sofy są modułowe, polski producent, dobry materiał. Bierz męża, wino i tu masz ceny są promocje http://www.bizzarto.com/files/ulotka_promocja_czerwiec.pdf
nawigatorka 22:34, 23 lip 2015

Madzenka napisał(a)
dyskusje trawkowo-sofowe poczytałam

Wiem Marzenko ze nie lubisz nieogrodowych dyskusji wiec musiałaś się wyłudzić
nawigatorka 22:35, 23 lip 2015

Ensata napisał(a)
Wiesz co, ja najpierw trafiłam na włoskie, tak, ze dla mnie ceny były uffff. Powiem inaczej, te sofy są modułowe, polski producent, dobry materiał. Bierz męża, wino i tu masz ceny są promocje http://www.bizzarto.com/files/ulotka_promocja_czerwiec.pdf

Jesteś wielka.dzięki serdeczne.nawet do salonu mam niedaleko.mężowi juz wspomniałam a teraz chce zobaczyć